Çinli teknoloji uzmanı Meizu, Meizu 21’i piyasaya sürme aşamasında. Akıllı telefonun ön sipariş rakamları belli oldu. Detayları haberde görebilirsiniz.

Meizu’nun yaptığı  güncel verilere göre Meizu 21 için 250.000 ön sipariş verildiği açıklandı. Ön sipariş veren kullanıcılara hediye olarak altı aylık ekran koruması, 36 ay uzatılmış garanti, sanal gerçeklik gözlüğü hediyelerine sahip olacaklar. Fakat bu ön sipariş kampanyaları sadece Çin pazarında geçerli. İlerleyen zamanlarda Meizu 21 ülkemizde satışa sunulduğunda benzer kampanyalar sahip olabilir.

Bundan önceki bilgilerde akıllı telefonun fiyatları piyasaya sızdırılmıştı. “Meizu Grup Başkanı ve CEO’su Shen Ziu’nun yaptığı paylaşım Weibo gönderisine göre Meizu 21’in lansman tarihi yarın belli olacak.” Cihazın resmi fiyatı kesin olarak belli edilmemiş olsa da Çin’de ön siparişler 15 Kasım’dan bu yana siparişe açık. Digital Chat Station kaynaklı bir sızıntıda ise akıllı telefonun 4000 yuan (555 dolar) fiyat etiketine sahip olacağı söylenildii.

mevzu
mevzu

Meizu 21 neler vadediyor?

Bundan önceki haberlere göre akıllı telefon 1.5K  çözünürlükte bir ekran ile birlikte gelecek. Ekran 120 hz ekran yenileme hızını destekleyecek. 6.55 inç büyüklüğündeki bu ekranda Samsung markalı OLED ekran paneli kullanılacak haberlerine şahit olmuştuk.

Akıllı telefon kapağının ardında Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile birlikte gelecek. Farklı kılan yonga seti 80W kablolu hızlı şarja sahip 4800 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacak.

Herkesin dikkatini çeken kısım ise kamera tarafı Meizu 21, OIS özellikli 50 MP çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Meizu 21’in ana kamerasına ultra geniş lens ve telefoto kamera eşlik edecek. Arka tarafta RGB-LED flaş bulunacak bu özellikler Meizu 21’i önde kılacaktır..

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir