Ubisoft bugün yaptığı açıklamada Far Cry 6 adlı nişancı savaş oyununun 16 Şubat Perşembe gününden 20 Şubat Pazar gününe kadar oyunculara ücretsiz olarak sunulacağını ve oyunun tamamını test etme imkanı sunarken tam sürümünü satın almak isteyenlere de uygun fiyat imkanı sağlayacağını duyurdu.

meizu 20 cok iddiali geliyor

Far Cry 6. belirlenmiş tarihler arasında Pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 platformlarında ücretsiz bir şekilde indirilmeye başlanacak. Ücretsiz deneme sürecinde kullanıcılar oyunu tek oyunculu modda yada co-op şekilde deneyimleyebilecek.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen aksiyon-macera türünde birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, oğlu Diego’yu kendi kurallarına göre yetiştiren Anton Castillo tarafından diktatörlükle yönetilen hayali bir Karayip Adasında geçiyor. Far Cry 6, önceki Far Cry oyunlarının devamı niteliğindedir. 

Oyun severler için büyük fırsat olacak

Firma geçtiğimiz yıl mart ve ağustos aylarında 2 defa ücretsiz deneme fırsatı sunmuştu. Far Cry 6’nın yeni ücretsiz sürümüne sahip olacak kullanıcılar Rambo: All the Blood ve Stranger Things ‘den ilham alan çapraz görevlere ulaşım imkanı sağlayabilecek. Bununla beraber kooperatif desteği ile arkadaşlarınız ile beraber oynayabilir ve White Lotus keskin nişancı tüfeğine sahip olabilirsiniz. Ayrıca 4 gün boyunca elde ettikleri tüm başarıları kaydetme ve promosyon indirimlerle sürümü satın almaları halinde başarıları taşıma imkanı bulacak. Şirket ücretsiz deneme sürümü ile daha fazla oyuncuya hitap etmeyi hedefliyor. 

Far Cry 6 Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 – 3.1 GHz / Intel i5-4460 – 3.2 GHz

Ekran Kartı: AMD RX 460 (4 GB) / NVIDIA GTX 960 (4 GB)

Bellek: 8 GB

Depolama: 60 GB

Far Cry 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri 

İşletim Sistem: Windows 10

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X (3.8 GHz) / Intel i7-7700 (3.6 GHz) veya üstü

Ekran Kartı: AMD RX VEGA64 (8 GB) / NVIDIA GTX 1080 (8 GB) veya üstü

Bellek: 16 GB

Depolama: 60 GB (+37 GB alan)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir