Plitch alanında başarılı Nöroteknoloji şirketi Brainamics ile işbirliğiyle bir proje canlandı. Anno 1800 Hile-Kodlarını kullanan oyuncular üzerindeki etkilerini incelemek için bir çalışmanın sonucu oldukça ilgi çekici.

PLITCH Artık Türkçe Hizmet Veriyor

Konuyla ilgili detaylar Plitch Türkiye Marketing müdürü Güven Düzenli tarafından aktarıldı.

İşte Plitch yaratıcısı MegaDev firmasının yaptığı resmi basın açıklaması:

“Oyun da, PLITCH gibi bir Trainer ile etkinleşmeler, oyunun eğlencesini artırır ve can sıkıntısını, olumsuz duygusal gibi hislerini neredeyse tamamen ortadan kaldırılmasını garanti etmektedir. Bu konu hakkında yazımızın devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Muhtemelen herkesin bildiği gibi, Anno 1800, oyunda çok fazla bekleme süresi ve yorucu mikro yönetim içeren popüler bir Gerçek-Zamanlı-Strateji-Şehir-Kurma-Simülasyon-Video oyunudur. Brainamics çalışmasını yürütmenin nedeni, PLITCH Anno 1800 Trainer kullanınca bu uzun bekleme sürelerini hızlandırıp veya tamamen ortadan kaldırarak oyun keyfini baştan daha eğlenceli hale getirip getirmediğini bulmak olacaktır.

Yapılan çalışmada Anno 1800 oynayan iki grup, Game-Trainer kullanan PLITCH grubu ve herhangi bir farklı yazılım olmadan oyunu oynayanlar arasında testi yapıldı. Oyun sırasında PLITCH Hile-Kodlarını etkilerini ölçmek için katılımcılar, duygularını beyin aktivitelerinden çıkaran EEG makinelerine bağlandı.

Hile-Kodlarımızla oynamayanların grubunun sonucları Anno 1800 oynarken böyle görünüyor.

t9y ri 7N3goNZOH NHR08Anz09nqDY2XVwgy4HwJFq9K2EHWv

Gördüğünüz ısı haritasında da olduğu gibi, katılımcılar çok fazla can sıkıntısı ve memnuniyetsizlik hissettiler. Sonuçlar, elbette oyuna pasif davranışını gösteriyor ve böylece oyunu bırakma riski artıyor.

PLITCH kullananlar grubunda, Anno 1800 Video oyunun sonuçlarını gösteren ısı haritasıdır. Rakamla karşılaştırıldığında, oyuncuların genel olarak olumlu ve aktif bir oyun heyecanı yaşadığını görüyoruz.

eOvnMRVUZ bfQmmQTzU94yJRxPQ 1Zz7o0yoTurUoNgwNxJmd8smpwEvtZKKZfkxEoPIVr 7NrdntlJOPT19voQTmKIyaAFtv8KNHMt0lrkeGZ5eWL5m9R etnefNReCZOtpjrEIXEaZW39DQw

Genel olarak sonuçlar, Anno 1800’de PLITCH ile Hile-Kodlarını kullananlar oyunun eğlencesini gerçekten arttırdığını, rakam olarak %98.5 kesin ve çok açık gösteriyor. Oyunun sıkıcı bölümlerini bile en az sinir krizi yaşamadan ve böylece tüm oyuncular, tipik aynı sonuçları gösterdiklerini, hem de hepsinin daha memnun olduklarını tekrardan belirtmek isteriz.

Yapılan çalışmayla anladık ki, Anno 1800 gibi RTS-Tek-Oyunculu oyunlarda PLITCH Hile-Kodlarını kullanmak heyecanı ve memnuniyeti artırdığını gördük. Can sıkıntısını ve memnuniyetsizliği büyük ölçüde azalttığını, artık bilimsel olarak kanıtlanmıştır. PLITCH’lemek oyuncuları mutlu ettiğini artık bilimsel ve resmen söyleyebiliriz. 

PLITCH olarak, Anno 1800 Video oyunu oynayanlar arasındaki yaptığımız test sadece başlangıçtır! PLITCH’in farklı oyun türlerdeki aynı çalışma üzerindeki etkisini, şu anda test ediliyor. Sonuçların ne olacağını merak ediyor musunuz? Biz ediyoruz, beklemede kalın, ama yinede:

Ayrıca 26 Mayıs 2022 de Anno 1800 ve Forgive Me Father, Doom Eternal, Dune Spice Wars, Tunic Plitch ile denemek için bir günlüğüne bütün hile kodları ücretsiz olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir