Dünyanın en büyük fast food şirketlerinden olan McDonald’s personel sayısında küçülmeye gideceğini duyurdu. ABD’de bulunan ofislerini geçici olarak kapatan McDonald’s, işten çıkarma dalgasına katılan şirketler arasında. Şirketin gönderdiği e-postada, net bir bilgi olmamakla beraber çalışanlarla ilgili önemli bir karar olduğu bilgisi iletildi. 

McDonald’s İşten Çıkarma Dalgasına Katılıyor

McDonald’s Kişi Sayısını Belirtmedi

Geçtiğimiz günlerde hızla devam eden işten çıkarma furyasına McDonald’s da katıldı. Küresel fast food şirketi ABD’deki ofislerinde işten çıkarmalar gerçekleştirecek. İşten çıkarılacak kişi sayısı ise bilinmiyor. Bilinenler arasında ise bazı uluslararası personellerin evden çalışmalarının istenmesi var. 

Geçtiğimiz yıl kriptodaki ani düşüşlerden sonra başlayan akıma McDonald’s da katılmıştı. Şirket, ‘Kripto hesabı adminleri nasılsınız?’ ifadeleri kullanarak destek olmuştu. El Salvador Başkanı, şirketin kripto para konulu tweetlerinin ardından McDonald’s logolu şapka ve tişört bulunan bir paylaşım yapmıştı. Ayrıca McDonald’s’ın sorusunu yüzünü maske ile kapatmaya çalışan bir görsel ile cevapladı. Bugünlerde gündemde olan işten çıkarma haberleri de ‘Kriptocuların bir kapısı daha kapanıyor mu?’ diye düşündürmüyor değil. 

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir