Shopping Muse, kişiselleştirilmiş alışveriş platformu Dynamic Yield desteğiyle hayata geçirildi. Bu nedenle Shopping Muse’un detaylı ve özelleştirilmiş kişiselleştirme yeteneklerine sahip olduğunu söylemek mümkün. Araç, B2C şirketlerinin sağladığı anahtar kelimeler, görsel ipuçları ve tüketicinin davranış kalıbı gibi verilere dayanarak öneriler üretiyor.

Böylece Shopping Muse, bağlamsal ve davranışsal iç görüleri birleştiriyor ve makine öğrenimi sayesinde her geçen gün daha doğru öneriler sunuyor. 

Mastercard

Shopping Muse ile Kişiselleştirilmiş Alışveriş Deneyimi

Shopping Muse, kişilere özel alışveriş tavsiyelerinde bulunuyor. Araç kullanıcılarının, trend ürünler ya da benzer ürünler üzerinden arama yapmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca arama motoru gibi kelimeler kullanarak da Shopping Muse aracılığıyla aramalar yapılabilir.

Görsel arama özellikleri sayesinde ise tüketiciler, aradıkları ürünü doğru bir şekilde bulabiliyorlar. Bunun için entegre edilmiş gelişmiş görüntü tanıma araçları kullanılıyor. Shopping Muse, yüklenen görsellerde doğru etiketler olmasa bile, görselin diğer benzer görsellerle ilişkilendirilerek ilgili ürünlerin önerilmesini sağlıyor. 

Araç ayrıca, dijital ayak izi ve geçmiş alışveriş davranışlarını analiz ederek, kullanıcıların gelecekteki satın alımlarını tahmin etmeye yardımcı oluyor. Bu sayede perakende şirketleri, segmentlerinin ürünlerle ilişkilendirilme derecesini ve daha geniş kitlelerin davranışlarını anlayabiliyorlar. Böylece yanlış ürünler önermek yerine, uygun nitelikte ürünlerin önerilmesine olanak sağlanıyor. Shopping Muse’u platformlarına entegre etmek isteyen B2C şirketleri, erken erişim programına kayıt olabiliyorlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir