Kripto para borsası Mamoru 14 Kasım’da başlayan  Blockchain Week Istanbul’da Türkiye’deki kullanıcılar ile buluşuyor. Şirket, Mamoru Türkiye adıyla Türkiye’ye özel uygulamalarını da kullanıma sunuyor.

Türkiye’de kripto para sektörü için oldukça önemli olan Blockchain Week Istanbul başladı. 14 Kasım tarihi itibariyle kapıların açıldığı etkinlik, 17 Kasım’da sona erecek. Etkinliğe katılım gösteren şirketlerden birisi de Mamoru.

Mamoru Türkiye pazarında etkinliğini arttıracak

Türkiye’deki sektöre destek vereceklerini ve Türkiye’deki kullanıcılar için güvenli, sorunsuz bir hizmet vereceklerini dile getiren  Mamoru Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım, “Türk kripto pazarı Mamoru için büyük öneme sahip. O yüzden buradaki ekosistemle ve paydaşlarımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye ve sektörümüzün geleceğini konuşmaya çalışıyoruz. Istanbul Blockchain Week de bu kapsamda bizim için büyük bir fırsat. Bundan sonraki dönemde de Mamoru olarak Türk kripto piyasasına destek vermeye ve ekosistemle etkileşim kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mamoru,15 ülkede faaliyet gösteriyor. 150 personeli ile operasyonların sürdüğü şirket ağına şimdi Türkiye de dahil oluyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir