Bu yıl çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında yerini alan Mafia III, aynı zamanda oyuncuların en çok beklediği oyunlardan birisi. Oyunla alakalı oyuncular tarafından merak edilen konu ise Mafia III’te nasıl para kazanılacağı?

Hangar 13 Games’in yapımcılığını üstlendiği Mafia III, bu yıl çıkışını yapacak oyunlar arasında yer alıyor. Önceki serilerine dayanarak, oyuncuların en çok beklediği ve merak ettiği oyunlardan birisi de olan Mafia III, oyun hakkında geçtiğimiz zamanlarda birçok bilgiyi oyuncularıyla paylaşmıştı. Oyuncuların merak ettiği bir diğer konu da, oyunda nasıl para kazanacak olmaları. Paraya fazlasıyla ihtiyaç duyulan oyunda, oyuncuların nasıl para kazanacaklarını merak etmeleri üzerine yapımcılar bu konuda bilgi veren bir video yayınladı.

Merakla beklenen oyun Mafia III’te, oyuncuların merak ettiği noktalardan biri olan oyun içinde para kazanma konusuna yardımcı olacak bir video yayınlandı. Oyunda polise rüşvet vermek, bulunduğunuz yere araba çağırtmak, özel silahları elde etmeniz için paraya ihtiyaç duyuyorsunuz. Yapımcılar, yayınladıkları videoda, oyuncularla para kazanma yollarını paylaştılar. Oyun içerisinde gerçekleştirmeniz istenilen görevler size gelirde sağlamakta. Fakat oyunda bu yoldan başka yollarla da para kazanmanız mümkün. Örneğin; yakaladığımız gangsterleri sorguya çekip, sorgu esnasında paralarını sakladıkları yerleri de öğrenebilirsiniz. Ya da New Bordeaux şehrinde bulunan işletme sahiplerini kendinize bağlayarak, sizinle çalışmalarını sağlayıp oradan da gelir elde edebilirsiniz. Fakat bu yola başvurduğunuzda, diğer gangsterlerden gelecek saldırılara da hazırlıklı olmanız gerekir. Oyunda paralarınızı kaybetmek istemiyorsanız, karakterinizi öldürmemeye çalışmalısınız. Karakteriniz öldüğü takdirde, ceza olarak sizden para kesiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir