2022’de M2 MacBook Pro bekleyenler için hayal kırıklığı yaratacak bir rapor paylaşıldı. Rapora göre model 2023’te gelecek.

M2 MacBook Pro, Apple için en çok heyecan yaratan cihazlar arasında yer alıyor. 2022 yılı bitmeden yeni bir model gelmesi beklense de yeni rapor bu konuda beklentilerin boşa çıkacağını gösteriyor. 2023 yılı itibariyle piyasaya sunulması planlanan yeni model şirketin gelecek yıl planları arasında bulunuyor.

M2 MacBook Pro neler sunacak?

Bloomberg’den Mark Gurman tarafından hazırlanan rapora göre, M2 14-inç ve 16-inç olarak iki şekilde piyasada yer alacak. Modellerin tanıtımı için ise Şubat ayı öngörülüyor. Gurman yeni modellerin macOS Ventura 13.3 ve iOS 16.3 ile geleceğini belirtiyor. Firmanın büyük olasılıkla Mart ayı için bir sürüm belirlemesi de beklentiler arasında.

Apple en son iPad, iPad Pro ve Apple TV 4K’yı piyasaya sürdü. Bir ay önce, ikinci nesil AirPods Pro ile birlikte iPhone 14, Apple Watch Series 8 ve Watch Ultra tanıtıldı.  Ürün yelpazesine daha fazla ürün ekleyen Apple için yoğun bir yıl oldu.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir