Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, işte uzun saatler boyunca konfordan ödün vermeyenler için tasarlanmıştır. Küçük eli olan kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sunan ürün, özel solak seçeneği de sunuyor. Lift Vertical Ergonomic Wireless Mouse üzerindeki üç farklı renk seçeneği, masaüstüne şıklık katıyor.

Logitech ürünleri, ergonomik olarak ayarlanabilen teknolojik donanım kullanımına dikkat eden kullanıcıların ilk tercihi oluyor. Yeni ergonomik Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, küçük ve orta ellere sahip kullanıcıların ergonomisine uygundur ve doğal bir tasarıma sahiptir. Rose, Off-White ve Graphit renk seçenekleriyle sunulacak üründe solak kullanıcılar için de özel bir seçenek bulunuyor.

Logitech Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Kullanıcılarımızın yaşamlarında daha fazla konfor alanı yaratmak için çok çalışıyoruz. Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, her zaman daha iyisini yapar felsefesiyle geliştirilen bir ürün olmakla birlikte çalışanların ofiste geçirdikleri uzun saatleri daha konforlu hale getiriyor.

Logitech Lift Vertical kullanıcı odaklı, bilim odaklı bir yaklaşımla tasarlandı

Kullanıcı düşünülerek geliştirilen Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse Fare, Logitech’in bilimsel yaklaşımını da gözler önüne seriyor. Logitech Ergo laboratuvarlarında tasarlanan ve onay sürecinden geçen ürün, Logitech Ergo serisinin en yeni üyesi. Mouse, kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor ve iş verimliliğini artırıyor. Başparmak desteği ve yumuşak kavrama ile tasarlanan Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, 57 derecelik dikey tasarımı sayesinde hem küçük hem de sağ elini kullananlar için rahat kullanım sağlar.

Logitech G435 LIGHTSPEED kulaklıklar Türkiye’de

Tüm gün kullanıldığında doğal kol pozisyonu göstermeye yardımcı olan ürünler; Sessiz manyetik akıllı kaydırma, hassas çizgi düzeni ve uzun belgeler arasında hızlı kaydırma gibi işlemlerde hız ve doğruluk sunar. Bluetooth Low Energy veya bir USB Logi alıcısı aracılığıyla güvenli bir bağlantı ile Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPad OS ve Android’e kablosuz olarak bağlanabilen Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mause’u rahatça kullanabilirsiniz.

Akış fonksiyonu sürdürülebilir tasarım yaklaşımına sahip bir ürün olan Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, Logitech’in sürdürülebilir tasarımın en iyi temsilcilerinden biri olarak tasarlandı. Logitech, harika bir kullanıcı deneyimi sağlamak için çalışmalarına devam ediyor ve tasarladığı Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse’un plastik parçalarını geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiyor.

Grafit renkli Elevator Ergonomik Dikey Kablosuz Fare %70 geri dönüştürülmüş bileşenler içerirken, kirli beyaz pembe ve beyaz ürünler %54 geri dönüştürülmüş bileşenler kullanır. Logitech, üstün bir kullanıcı deneyimi ve çevre dostu ürünler sunar. Geri Dönüşümlü Plastikler (PCR) projesi kapsamında geliştirildi. Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse olmak üzere satın alınan tüm Logitech Sertifikalı Karbon Nötr ürünleriyle kullanıcılar karbon ayak izlerini sıfıra indirmeye de yardımcı oluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir