Piyasaya sürdüğü oyuncu aksesuarları ile dikkat çeken Logitech’in popüler G430 kulaklık modeline alternatif tercih edebileceğiniz bazı kulaklık modellerini sizler için derledik. Piyasaya sürmüş olduğu oyuncu aksesuar şirketi Logitech, oyuncu klavyelerinden Mouse ve kulaklıklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmayı başarıyor. Ürünler genel olarak üst seviye olurken, şirketin imza modellerinden birisi ise Logitech G430 oyuncu kulaklığı oluyor diyebiliriz. Dolby 7.1 desteği bulunan bu model oyuncuların vazgeçilmez kulaklık modellerinden olurken, ince ve hafif yapısı sayesinde rahat bir kullanım deneyimi sunabiliyor. Fiyatı ve özellikleri ile Logitech G430 kulaklığına alternatif olacak kulaklıklara gelin bakalım.

Logitech G430 alternatifi kulaklıklar

  • HyperX Cloud 2 Kulaklık
  • Razer BlackShark V2 Kulaklık
  • SteelSeries Arctis 5 Kulaklık
  • Corsair Void Elite Kulaklık
  • ASUS ROG Delta Core Kulaklık
  • Corsair HS60 Pro
  • Cooler Master MH-650

HyperX Cloud 2

1 1628577926

Popüler kulaklıklardan olan HyperX Cloud 2, ergonomik tasarımı ve özellikleri ile G430’a alternatif modellerden oluyor. HyperX 7.1 Surround Ses deneyiminin yer aldığı bu ürün, pasif gürültü engelleme, tak çıkar mikrofon ve hafızalı kulak pedleri ile dikkat çekiyor.

Razer BlackShark V2

2 1628577935

E-sporcuların da tercih ettiği Razer BlackShark V2 kulaklık sahip olduğu gelişmiş pasif gürültü engelleme, tak çıkar mikrofon ve hafif tasarımı ile en iyi alternatiflerden olarak gözüküyor.

SteelSeries Arctis 5

3 1628577940

SteelSeries serisinin klasik modellerinden olan Arctis 5, fiyatına göre performanslı bir cihaz olarak bulunuyor. Üst seviye bir ses kaydı sunabilen bu ürün 7.1 Surround ses teknolojisine destek veriyor.

Corsair Void Elite

Popüler modellerden olan Corsair’in Void Elite modeli, oyunlarda oldukça fazla iş gören bir cihaz diyebiliriz. Modelde 7.1 desteği yer alırken, 20-30000 Hz arasında frekans destekleyebiliyor.

ASUS ROG Delta Core

Oyuncu aksesuar üreten diğer isimlerden olan ASUS’un ROG Delta modeli ise 3.5 mm jak girişi ile PC haricinde mobil ve konsollarda da kullanılabiliyor. Tasarımı sayesinde hava geçirmez yapıda olan bu kulaklık, dış dünya izolasyonu ile başarılı bir iş çıkartabiliyor.

Listedeki diğer kulaklıklar da benzer deneyimleri yaşamak isteyen oyuncular için oldukça uygun diyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir