Linktree kısayollarıyla özel sayfa oluşturma hizmeti ve NFT entegrasyonu içeren bir yeni özellik sundu. Toplam olarak, dijital sanat koleksiyoncuları olan ve daha önce ağırlıklı olarak sosyal ağ profilleri, web siteleri ve diğer konumlar için adres içeren sayfaları artırmak isteyenlere yönelik olarak üç kaynak bulunuyor. 

İlk yenilik, OpenSea platformu aracılığı edinilen jetonları Linktree’deki sayfanıza erişen herhangi bir kullanıcıya göstermenin oldukça kolay bir yolu olan NFT Galerisidir. İkincisi, NFT’leri özel sayfalarınıza profil resmi veya arka planı olarak ekleme imkanı sunuyor. Son olarak ise, üçüncü yenilik NFT Kilidi özelliğidir, bu sayede sadece bir jetona veya bir parçasına sahip olanlar için kilidi açılan “kapalı” bağlantılar ekleyebilecek.

Buradaki fikir, içerik oluşturucuların dijital cüzdanı bağlayan ve söz konusu koleksiyonun bir parçasına sahip olduklarını kanıtlayanlar için avantajların, avantajların veya münhasırlığın kilidini açabilmesidir. Şirket, projenin enerji açısında sürdürülebilir olduğunu garanti eder. Aynı zamanda Linktree, yakın gelecek içerisinde Web3 formatında diğer entegrasyon projelerini yayınlaması gerektiğini onayladı. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

POCO F4 GT Türkiye fiyatı açıklandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir