Profesyonel yaşam hayatına yönelik bir sosyal ağ olan LinkedIn, ‘eğlence’ ile bağdaştırılan bir platform olmamasıyla biliniyor. Ancak bu durum kısa zaman içinde değişecek gibi görünüyor. Uygulama araştırmacısı Nima Owji tarafından X platformunda paylaşılan ekran görüntüleri, LinkedIn’in kullanıcıları için oyunlar hazırladığını gözler önüne koyuyor.

Microsoft’un bünyesi altındaki şirket tarafından TechCrunch sitesine gönderilen açıklamayla söz konusu hazırlıklar doğrulanmış oldu. Verilen bilgilere göre; çalışanların puanları, çalıştıkları şirketlerin oyunlardaki sıralamasını etkileyebilecek.

TechCrunch’ın yaptığı habere göre, LinkedIn’in hâlihazırda üstünde çalıştığı oyunlar ‘Queens’, ‘Inference’ ve ‘Crossclimb’ adlarını taşıdığı söyleniyor. Şirket aynı zamanda oyunlara ait farklı ekran görüntülerini de TechCrunch ile berabar paylaşımını gerçekleştirdi.

Profesyonel yaşam hayatına yönelik bir sosyal ağ olan LinkedIn, ‘eğlence’ ile bağdaştırılan bir platform olmamasıyla biliniyor.

LinkedIn oyunlarının çıkış tarihi henüz bulunmuyor

Oyunların ne zaman LinkedIn kullanıcılarıyla buluşacağı konusunda henüz net bir bilgi gelmedi. Bunlara ek olarak, oyunlara tam kapasiteyle erişim konusunda ücretli ve ücretsiz kullanıcılar arasında bir fark olup olmayacağı da belirsiz görünüyor.

Platformda bulunan çok sayıda kullanıcı, bu amacın dışına çıkan gönderileri ve mesajları pek de hoş karşılamadığı belirtiliyor. Fakat LinkedIn ekibi, doğrulanan bilgilere göre bu profesyonelliğin arasına biraz da renk katmak istedikleri vurgulanıyor. Zira platform içinde oynanacak oyunlar, LinkedIn’e ekleniyor hale gelecek.

Oyunlar, Wordle gibi bulmaca türündeki oyunlar tarzı olması düşünülüyor. TechCrunch’ın ulaştığı bir LinkedIn sözcüsü ise bu söylentileri onaylar şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir