LG’nin başarılı akıllı telefon serisi olan LG G4 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi noktasında bazı gelişmeler mevcut. Kullanıma sunulmasından bir yıl gibi bir süre geçen LG G4 için yeni işletim sistemi versiyonu henüz sunulmuş değil. Ancak ortaya çıkan haberlere göre LG G4 modeli Android Nougat güncellemesi almaya başladı ve LG şirketinden ise güncellemenin yayınlanacağı Mart ayı ile beraber duyurulmuştu.  Fakat yılın ilk yarısı geçti ve kullanıcıların aklında çeşitli soru işaretleri kalmıştı. LG G4 Android 7.0 Nougat güncellemesi ise Güney Kore’de bulunan kullanıcıların için sunulmaya başlandı. Güncelleme o bölge üzerinde şuan için LG Bridge uygulaması ile yüklenebiliyor.

LG Bridge uygulaması ise Mac, Windows ve uyumlu sistemler ile çalışabiliyor ve kullanıcılar akıllı telefonlarını USB kabloları ile bağlayarak güncelleme işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Güney Kore cephesinden gelen bilgilere göre güncelleme henüz OTA yolu ile yayınlanmış olmasada kısa süre içerisinde tüm OTA bildirimlerinin ulaşılması bekleniyor. LG G4 akıllı telefonu için F500K, F500L ve F500S versiyonları için KDZ imajları XDA Developers forumunda yayınlandı. Serinin Avrupa versiyonu olan H815 için ise Nougat firmware henüz yayınlanmış değil.

Nisan 2015 yılında duyurulmuş olan LG G4 akıllı telefon bir süre sonra satışa sunulmuştu. Cihazın uzun süredir piyasada olduğunu söylersek bu sebepten ötürü Android 7.0 Nougat güncellemesinin seri için son büyük güncelleme olduğunu ifade edebiliriz. Seriye bundan sonra çeşitli güvenlik güncellemeleri gibi ufak çaplı içerikler yayınlanabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir