Lenovo, geçtiğimiz yıl içerisinde Legion Y700 modeliyle birlikte oyun severler için ilk oyun tabletini tanıtıma çıkardı. Bugün ise Lenovo Legion Y700 2023 modelinin bazı özellikleri sızdırılmaya başlandı. Yeni tablet, etkileyici özelliklere sahip olacak gibi gözüküyor. 16 GB RAM ile güçlendirilmiş olan cihaz, Snapdragon 8+ Gen 1 yongasını bünyesinde barındırması bekleniyor.

Yonga setine, 144 Hz yenileme hızına ve 1600 x 2500 çözünürlüğe sahip 8.8 inç bir ekran eşlik edecek. Kamera tarafında, 13 megapiksel bir ana kamera yer alacak ve kullanıcılara yüksek kalitede fotoğraf çekme imkanı sunacak. Ön tarafta ise 8 megapiksel bir selfie kamerası bulunacak.

Oyun deneyimini daha da geliştirmek için tasarlanmış 

Tabletin diğer özellikleri bakacak olursak X eksenli doğrusal motor ve çift hoparlör yer alacak. Bu özellikler ile oyun deneyimini daha da geliştirmek için tasarlanmış şekilde karşımıza çıkacak. Ayrı olarak da, cihazın gücünü 45W hızlı şarj destekli 6550 mAh’lik bir batarya sağlayacak.

Lenovo Legion Y700 2023 modeli hakkında daha fazla detayın yakın zaman içerisinde ortaya çıkması bekleniyor. Oyun tutkunları ve teknoloji meraklıları, bu güçlü oyun tableti hakkında heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.  Lenovo’nun yeni tabletinin performansı ve özellikleri, kullanıcılara ne gibi deneyimler sunacağını merakla bekliyoruz.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir