2023’ün sonlarında oyun piyasasına sürülen LEGO Fortnite, ilk geniş kapsamlı güncellemesini alıyor. Güncellemenin amacı oyundaki sorunları gidermek ve oyun deneyimini iyileştirmek. Yeni içeriklerin eklenmesiyle oyunda oluşan küçük sorunlar bu iyileştirmelerle beraber çözülecek. 

LEGO Fortnite’ın 28.10 güncellemesi PlayStation, Xbox, PC, Android ve Nintendo Switch gibi çeşitli platformlarda yayınlanacak. Hata düzeltmeleri, kalite iyileştirmeleri ve birçok LEGO yeniliği güncellemenin içinde bulunuyor. 

23 Ocak saat 09.00’dan 11.00’a kadar sunucu bakımı olacağı için oyuna giriş yapamayabilirsiniz. Heyecanlandıran yenilikler arasında Fornite Festivali, Battle Royale ve Roket Yarışı güncellemeleri de bulunuyor. 

LEGO Fortnite Sorunları Çözecek Kapsamlı Bir Güncelleme İle Geliyor

Güncelleme İle Çözülecek Sorunlar

28.10 güncellemesinin yama notlarında, oyuncuların dünya sahibinden uzakta doğma problemi, çoklu kontrol cihazı, Metal Eritme Fırını’nda çalışan köylülerin ilerletme kaydedemiyor olması, başlangıç noktalarının kaynaklardan uzak okyanus, çöl gibi alanlarda olması ve dünya oluşturma sırasında bazı hatalara rastlanılması çözülecek sorunların arasında yer alıyor.

LEGO Fortnite, yaratıcı ve rahat oyunları seven kitlelere ulaşacak gibi duruyor. Animal Crossing, Stardew Valley ve Valheim tarzı oyunlar sevenler LEGO Fortnite’a şans vermelidir. Oyun çıktığı zamandan beri gelişmeye açık bir halde bu sayede de oyuncuların dönütleri oldukça önemli bir konumda. Yapılan güncellemeler sizin oyun deneyiminizi artırmak ve zenginleştirmek için aktif olarak yenileniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir