Dünyanın en çok oynanan MOBA oyunlarından biri olan League of Legends’ta RP’nin ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda LoL RP hakkında konuşacağız.

2022 League of Legends sistem gereksinimleri neler?

Dünyanın en ünlü oyunlarından biri olan League of Legends’ın RP’lerinin ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda LoL RP’nin ne olduğunu ve ne olmadığını açıklayacağız.

League of Legends oyunu 2009 senesinde Riot Games tarafından oyuncuların karşısına çıkarıldı. Köklerini Warcraft 3 DotA haritalarından alan LoL, yıllar içinde oldukça popüler hale geldi ve geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. MOBA türünün en ünlü temsilcisi olan LoL, popüler kültürün simgesi haline gelmiş ve günümüzde dizi, çizgi roman, müzik ve yan oyunlarla tam bir vücut haline gelmiştir.

League of Legends RP

Birçok ücretsiz oyun gibi, League of Legends da oyun içi para birimine sahiptir. Esas olan RP’dir. Riot Points anlamına gelen RP, LoL için çok önemlidir. En iyi LoL karakterlerinin kilidini açabilir, şampiyonlarınız için görünümler satın alabilir ve bunları RP kullanarak özelleştirebilirsiniz. Farklı şampiyonları oynamak için RP satın almanız gerekiyor. Sihirdar Vadisi’nde şampiyonlarınızı farklı görünümlerle görmek istiyorsanız, ilgili görünümleri RP karşılığında satın almanız gerekir. RP

için satın alınan kostümler oyun içinde yalnızca kozmetik amaçlı olarak mevcuttur. LoL RP ile satın aldığınız hiçbir skin, karakterinize ekstra bir güç katmaz. Tüm bu öğeler yalnızca görsel amaçlıdır.

League of Legends RP nasıl alınır?

LoL RP’yi nasıl alacağınızı merak ediyorsanız endişelenmeyin. LoL RP satın almak için birkaç seçeneğiniz var. Açıkçası bu seçenekler denince ilk akla gelen oyun içi mağazadan RP satın almak oluyor. Kredi kartınız varsa kolayca LoL RP satın alabilirsiniz.

League of Legends oyuncuları kredi kartı olmadan e-pin sitelerinde ve e-ticaret sitelerinde gezinebilir. Özellikle elektronik şifre satan bazı siteler, kredi kartı olmayan oyuncular için çeşitli ödeme yöntemleri sunmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir