2019 yılında Marshmello ile başlayan Fortnite’ın ünlülerle oyun içi konserlerinin şimdiki konuğu dünyaca ünlü yıldız Lady Gaga olacak.

Lady Gaga, yıllar önce ünlü yayıncı Ninja ile atıştığı ve yazım yanlışından dolayı viral olan “What’s fortnight” gönderisini (şimdiye kadar 876 bin beğeni aldı) alıntılayarak *fortnite diye düzeltti. Yine yazım yanlışına bir gönderme olarak gece temalı olan ve etkinliğin 22 Şubat’ta başlayacağını duyuran Fortnite tanıtım afişini de aynı gönderide paylaştı. Müzisyen ve oyunculuğunun yanında bir moda ikonu da olan Lady Gaga’nın bu gönderisi büyük beğeni topladı.

Festival, Lady Gaga Öncesinde Aralık Ayında Başlamıştı

Son etkinlik geçtiğimiz senenin aralık ayında The Weeknd ile başladı ve yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Etkinlikte “Popular” şarkısını da yayınlayan Weeknd, bununla ilgiyi üstüne çekmişti. Başlangıçtaki kontrolle ilgili çeşitli sorunları getirdiği güncellemeler ile çözen Epic Games, sahne için özelleştirilebilir kontrol seçeneklerini Fortnite’a ekledi.

Epic Games’in yıllardır yaptığı bu etkinlik oyun dünyasıyla müzik dünyasını buluşturan yeni bir sanal evren yarattı, Metaverse dünyasına bir adım olarak da değerlendirilen bu etkinlik oyun dünyasına yeni bir soluk getirdi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir