Rockstar Games, Los Angeles’ta bir dedektif yaratılmasıyla ilgili LA Noire’ı yayınladı. Sistem gereksinimleri yazımızı okuyabilirsiniz.

LA Noire, Team Bondi tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan Dedektif, Aksiyon ve Macera kategorilerinde bir video oyunudur. Mayıs 2011’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için, Kasım 2011’de Microsoft Windows için ve Kasım 2017’de Nintendo Switch, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, 1947’de Los Angeles’ta dedektif olan Cole Phelps’in yükselişinin hikayesini anlatıyor. Los Angeles Polis Departmanı (LAPD) beş bölümlük bir dava serisini çözüyor. Phelps, II. İkinci Dünya Savaşı’ndaki takım arkadaşlarından birkaçını bir morfin dağıtım ağını araştırmak üzere görevlendirdiğinde, hem kişisel hem de profesyonel profesyonel yaşamının kargaşa içinde olduğunu fark eder ve isteksizce eski ortağı Jack Kelso ile güçlerini birleştirir. İkili konunun derinliklerine daldıkça, Banliyö Yeniden Geliştirme Fonu hakkında büyük bir komployu ve Los Angeles’ın önde gelen birçok isminin bu konudaki yolsuzluğunu ortaya çıkarırlar.

Açık bir dünyaya sahip LA Noire, oyuncuların Los Angeles’ta yürüyerek ve araba sürerek kırsal kesimde özgürce hareket etmelerini sağlar. Oyunun hikayesi birden fazla vakaya bölünmüştür, böylece oyuncular suç mahallerinde ipuçlarını arayabilir, ipuçlarını takip edebilir ve şüphelileri sorgulayabilir. Oyuncunun bu soruşturmayı takip eden başarısı, hikayenin görünümünü ve her bir vakanın sıralamasını etkiler. Hikayede bulunan etkinliklere ek olarak, birçok durumda kovalamaca sahneleri sıklıkla görülür.

Geliştirme LA Noire, Bondi ekibinin kurulmasından kısa bir süre sonra 2004 yılında başladı. Rockstar tarafından kullanıma sunulan ve küresel bir ses getiren bu oyundan sonra, Team Bondi, arıza süresi ve operasyonlarla ilgili çok sayıda şikayet nedeniyle kısa bir süreliğine kapatıldı.

LA Noire, oyuncunun hikaye boyunca belirli hedeflerle doğrusal senaryoları tamamlamasını sağlayan üçüncü şahıs aksiyon-macera suç oyunudur. Oyun dünyasında 1940’larda Los Angeles’ta bulunan gerçek kalıntılara dayanan birkaç simge var.

Oyun, 1947’de Los Angeles’ta oynanıyor ve burada aktör Los Angeles Polis Departmanında bir memur olan Dedektif Cole Phelps rolünü oynuyor. Oyunun başında üniformalı bir devriye olan ve trafik, cinayet ve kundakçılık ajansları arasında seyahat ederken hikayeye devam eden Phelps ile başlıyor. Her ofise Phelps’in oyuncuya yardımcı olması için bir ortak atanır. Oyun, oyuncuların sorunları çözmesini gerektirir. Her durumda, oyuncu hem sorgulama hem de ipuçlarındaki performansına bağlı olarak 1 ila 5 yıldız arasında puan alır.

LA Noire Sistem Gereksinimleri

Bir NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 veya eşdeğeri AMD Radeon HD 3870, sistem gereksinimlerini karşılamak için minimum ayarlarla yeterli olmalıdır. Bu 16 GB ürün, bir Intel Core 2 Duo E4500 (2.20 GHz) veya AMD Athlon 64 X2 Çift Çekirdekli işlemci ve 2 GB eşdeğeri RAM gerektirir. Minimum gereksinimlerden memnun olmadığınızı söylüyorsanız, bir NVIDIA GeForce GTX 580 grafik kartına veya eşdeğer bir Radeon HD 6850 grafik kartına ihtiyacınız olacak. Ek olarak, 8 GB RAM’e, Intel Core i5-650’ye veya eşdeğer AMD FX-8350 sekiz çekirdekliye ihtiyacınız olacak. Son olarak, Windows 7 veya üstü ve 64-bit’e sahip olmanız gerekir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core2 Duo ya da AMD Ahlon 64 X2
  • Bellek: 2 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 16 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 ya da Radeon HD 3870
  • DirectX: 9.0c uyumlu, 16 bit

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-650 ya da AMD FX-8350
  • Bellek: 8 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 16 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 ya da Radeon HD 6850
  • DirectX: 9.0c uyumlu, 16 bit

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir