Netflix’in birden fazla hayata geçirmek istediği televizyon programı var. Netflix’in  yayına alacağı programların yer aldığı listeyi taramak zorludur.

Netflix ve Anima okul iş birliği ile görsel efekt eğitimi başlıyor
Netflix yeni dizisi heyecanla izleyicilerini bekliyor.

Bu sebepten dolayı, önümüzdeki aylarda ve yıllarda en çok beklenen şeyleri IMDb’nin yardımıyla sunulacaktır. IMDb MOVIEmeter tahminlerine göre, insanların izlemeyi en çok beklediği Netflix orijinal dizisi aşağıda yer almaktadır.

Beklelen O Diziler

Her Pazartesi IMDb, geniş veri tabanından alınan en popüler başlıklar listesini güncelemektedir. Bu güncellemeler sitenin aylık yarım milyardan fazla ziyaret almaya devam eden aramalarına dayanmaktadır.

The Fall of the House of Usher

The Fall of the House of Usher, bu zamana kadarki en iyi Netflix projelerinden biri olma potansiyelini taşıyor. Beklenen kadroda Kate Siegel, Rahul Kohli, Henry Thomas ve Zach Gilford gibi Flanagan’ın önceki projelerinden birçok tanıdık yüzler yer alacak.

image 5

Dizinin içeriği ise;Çocukluk arkadaşı Roderick Usher’ı ziyarete davet edilen bir adamdır. Usher yavaş yavaş ikiz kız kardeşi Madeline’in tam olarak ölmeden aile kasasına yerleştirildiğini açıkça ortaya koyar. Kan lekeli kefeniyle tekrar ortaya çıktığında, ziyaretçi aceleyle oradan ayrılırken tüm ev yarılıp göle batar.

Avatar: Son Hava Bükücü

Avatar: The Last Airbender’ın sevenleri tarafından ne kadar çok olduğunu düşündüğünüzde Netflix’in canlı aksiyon uyarlamasını doğru yapması konusunda büyük bir baskı olacaktır.

image 1

Bazı insanların dört ilkel maddeden birini ‘bükebildiği’, savaş ile virane hale gelmiş Asyatik bir dünyada geçiyor. Bu ilkel unsurlar, dizi de su, toprak, ateş veya hava olarak karşımıza çıkıyor. Aang, tüm maddeleri bükebilen sadece Avatar’dır. Kaderinde Ateş Ulusu’ndan dünyaya barış getireceği vardır. Aang, yeni edindiği arkadaşları Katara ve Sokka ile beraber, bir yandan Avatar’ı ele geçirerek itibarını yeniden kazanmaya çalışan sürgündeki Ateş Ulusu prensi Zuko tarafından takip edilirken, bir yandan da elementlerde ustalaşmaya devam etmeye çalışıyor.

Scott Pilgrim Takes Off

Scott Pilgrim’in orijinal kadrosu, sevilen kült klasiğin animasyon versiyonu uyarlamasındaki rollerini yeniden hayat vermek için geri döner. Orijinal çizgi romanın hayranları, animasyonun çizgi romandaki ile benzer sanat tarzında olacağını görmekten büyük şevk duyuyor.

image 2

Adı geçen tembel ve Sex Bob-omb adlı bir garaj topluluğunda arkadaşlarıyla birliktedir. Yakın zamanda bekâr olan Amerikalı Ramona Flowers ile tanışmaya başladıktan sonra hayatı tersine gider. Ancak aşkları büyümeden önce Pilgrim, aşkının önceki ilişkilerinin kendisine meydan okuduğunu fark eder. Onları mübalağalı bir şekilde yenmek zorunda kalır.

Bodies

Tarihin farklı zamanında bir suçu takip etme fikri, Bodies tarafından sergilendiğini görmek için sabırsızlanacağımız muhteşem bir kavram olarak severlerini bekliyor.

image 3

Whitechapel’de bir cinayet işlenir. Dört farklı dedektif, farklı zaman dilimlerindeki cinayeti çözmeye çalışır. 1890’ların aşırı başarılı Edmond Hillinghead’i, 1940’ların girişken maceracısı Karl Whiteman, 2010’ların mucize kadın Dedektif Çavuş Shahara Hasan ve inanılmaz bir bakış açısı sunan, kıyamet sonrası 2050’den hafızası yerinde olmayan Maplewood.

All the Light We Cannot See

Stranger Things tarafından The Adam Project’e kadar Netflix’in en yoğun yapımcılarından biri olan ve akıllara ilk gelen isim Shawn Levy , ilk kez 2. Dünya Savaşı’nda geçen bir hikayeyi keşif edecek.

image 4


Kör bir Fransız genç olan Marie-Laure ile bir Alman askeri olan Werner’in, yolları işgal altındaki Fransa’da kesişir.Bu kesişme sonrası her ikisi de II. Dünya Savaşı’nın yıkımından sağ çıkmaya çalışmanın hikayesiyle sevenleriyle buluşmayı bekliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir