Son yıllarda yıldızı parlayan şirketler arasında ilk sırada gelen Xiaomi, her geçen gün yeni çalışmalar ile karşımıza çıkıyor. Peki Mi Credit nedir? Artık neredeyse mobil cihazlar hayatımız vazgeçilmez parçaları haline geldi. Buna ek olarak aynı zamanda mobil uygulamalar da keza mobil cihazlar kadar önemli bir hal aldı. Bunun farkına varan Xiaomi, kredi verme uygulaması olarak adlandırılan Mi Credit’i kullanıma sundu. Peki nedir bu Mi Credit uygulaması? Söz konusu uygulama kullanıcıların bankaya gitmeden kredi almalarını sağlıyor. Mi Credit uygulaması ile beraber şirket, kullanıcılarına bankaya gitmeye gerek kalmadan kredi almalarını sağlayacak. 

Mi Credit nedir?

Mi Credit uygulaması Xiaomi tarafından resmi olarak tanıtıldı. İlk olarak Hindistan’da hizmet vermeye başlayan Mi Credit uygulaması, kullanıcıların şimdilik belli bir limite kadar kolayca kredi almalarına izin verecek. 

6 1 2

Mi Credit ile kredi almak çok kolay

Hem ürettiği akıllı cep telefonlar ile hem de uygulamalar ile dikkatleri üzerine toplayan Mi Credit uygulaması sayesinde bankaya gitmenize gerek kalmayacak. Konu ile ilgili Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre Mi Credit uygulaması üzerinden alınacak olan maksimum kredi miktarı 100.00 Hint rupisi olacak. Bu miktarda toplam 1.400 dolara denk geliyor. Güncel döviz kuruna göre TL bazında değerlendirme yapmak gerekirse 8.074 TL şeklinde bir rakam ile karşılaşıyoruz. Teknoloji şirketi Xiaomi kredi vermek için beş kredi şirketi ve Fintech ile iş birliği yapacak. Alınan kredinin faiz oranları ise yüzde 1.35’ten başlayacak. 

Şu an sadece Hindistan’da kullanıma sunulan Mi Credit uygulaması, gelecek yıl global pazarda da yerini alacak. Mi Credit, Android cihazlar için Google Play ve Xiaomi App platformlarında mevcuttur. Xiaomi’ye göre Mi Credit uygulamasının en büyük avantajı, kullanıcıların bankaya giderek saatlerce uzun işlemler ile uğraşmak zorunda kalarak zaman kaybetmesinin önüne geçmesidir. Söz konusu bu finansal uygulamanın ülkemizde de kullanıma sunulup sunulmayacağı belli değildir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir