KONAMI’nin yeni “Bail or Jail” oyununun ücretsiz deneme sürümü başlıyor. Eğlenceli ücretsiz çok oyunculu Bail or Jail oyununu Steam®’de yayınlanmadan önce denemeye hazır mısınız?

2022’nin en iyi online oyunları

Demo, “hırsız polislerin” mekaniğine aşina olan oyuncuları “Şeytan Dünyası”na ve dost ve düşmanlarla dolu “Bail or Jail” sokaklarına davet ediyor.

Konami Digital Entertainment tarafından geliştirildi ve orijinal olarak, insan karakterlerinden oluşan bir ekibin peşlerinde olan yalnız bir canavara karşı savaştığı popüler çok oyunculu aksiyon oyunu Nintendo Switch için OBAKEIDORO olarak yayınlandı.

Bail or Jail oyunun demosu sizlerle

Oyunun demo versiyonu, insan ekibinden kardeş ikili Alisa ve Alex ile birlikte oyuna gelen canavar karakterlerden Patches’a selam veriyor. İnsan ekibinin, kurtarmak, saklamak ve yakalanmaktan kaçınmak için hayvanı el fenerleriyle kısaca elektrik çarpması için üç dakikası olacak. Canavarlar ise haritadaki duvarlardan ve diğer engellerden geçerek kurbanlarını pusuya düşürme yeteneğine sahipler.

Bail or Jail’in tam sürümü dokuz karttan oluşur. ek karakterler ve çeşitli el feneri seçenekleri, her oyunda farklı oyun tarzları sunar Hatta Discord aracılığıyla arkadaşlarınızla hızlı bir savaşa bile katılabilirsiniz! Oyun, Nintendo Switch ile karşılaştırıldığında geliştirilmiş grafikler, ekstra ses efektleri ve daha gerçekçi karakter ve sahne animasyonlarına sahiptir.

Gönderme veya Hapishane Japonca, İngilizce, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Fransızca, Brezilya Portekizcesi ve Rusça’yı destekler. Tam sürümde İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Portekizce dahil olmak üzere ek dil desteği mevcuttur.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir