Dijital sağlık alanında ön plana çıkan Klinikya uygulama ve hizmetleriyle Türkiye’de dikkat çekiyor. Peki, Klinikya nedir? Klinikya hizmetleri kimleri, nasıl kapsıyor?

Klinikya nedir?

Klinikya; sağlık alanında dijital hizmetler sunan bir firmadır. Farklı servis ve mobil uygulamaları ile kullanıcılara hizmet sunan Klinikya, bir anlamda sağlık sorunu olan kişilerle bu alanda uzmanlığı bulunan sağlık profesyonelleri arasında köprü kurmaktadır. “Klinikya, kullanıcıları sağlık profesyonelleri ile buluşturan bir teknoloji firmasıdır.” olarak tanımlanan şirket, online olarak sağlık hizmetlerine erişme imkanı sağlamaktadır.  Bu hizmetlerini sunarken farklı partnerlerle iş birliğini de sürdüren Klinikya, Medivita, Avrupa Diş, Veni Vedi Göz gibi Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşları ve profesyonel doktorlar ile çalışmaktadır.

Klinikya nedir
Klinikya tanıtımından bir kare

Klinikya mobil uygulaması nasıl çalışır?

Klinikya mobil uygulamasını kullanan kullanıcılar, yaşadıkları sağlık sorunlarına yönelik kapsamlı destek alabilmektedir. Randevu alma, online görüşme imkanı, mesajlaşma, evde sağlık hizmetleri ve diğer sağlık ihtiyaçlarında en iyi teklifler Klinikya kullanıcılarına sunulan avantajlardır. Üstelik uzaktan sunulabilecek psikiyatr ve psikolog gibi sağlık hizmetlerinde Klinikya online olarak destek sağlamaktadır.  Evde sağlık hizmeti kapsamında ise diyaliz, fizyoterapi, kan tahlili gibi pek çok farklı hizmet uygulama dahilinde erişilebilir durumdadır.

Klinikya sağlık takipçisi

Sağlık hizmetlerinde sağlana avantajlara ek olarak Klinikya uygulamaları, kullanıcılar için dijital bir rehberlik görevi üstlenmektedir. Kullanıcıların doktor randevuları, kullanması gereken ilaçlar Klinikya uygulamaları aracılığı ile hatırlatılmaktadır. Böylece düzenli ilaç kullanımı ve randevulara gecikmemek uygulama ile mümkün olabilmektedir.

Klinikya, Türkiye’deki kullanıcıların yanı sıra yurt dışından Türkiye’deki sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyenleri de kapsamaktadır. Bunun için geliştirilen kişisel asistan uygulaması, kullanıcıların yolculuğa başladığı andan itibaren tüm operasyonları üstlenerek kesintisiz destek sağlamaktadır.

Klinikya hizmetlerinde öne çıkanlar ise şöyle;

  • 7/24 kesintisiz çağrı merkezi hizmeti
  • 5 dilde destek (Arapça, Türkçe, Almanca, Rusça ve İngilizce)
  • KVKK ve yönetmeliklerle tam uyumluluk
  • Blockchain teknolojisi ile güvenli bulut depolama
  • Hızlı, karşılaştırmaları fiyat ve hizmet detayları

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir