Square Enix, yapmış olduğu açıklama ile beraber sevilen oyun serilerinden Kingdom Hearts’ın 4. oyununu resmi olarak duyurusunu yaptı.

Square Enix, bugün oyunlarının 20. yıl dönümü etkinliği içerisinde Kingdom Hearts 4 ve Kingdom Hearts Missing-Link’i resmi olarak duyurdu. Duyuruya göre Kingdom Hearts 4’ün ilk fragmanı da beraberinde geldi. Fragman, yeni Quadrarum dünyası Sora’yı göstermekle kalmayıp aynı zamanda, oynanışa kısa bir ön bakış atmayı da sağladı. Duyuru olan fragmanı, daha önceki Kingdom Hearts oyunlarınınkine benzer bir sanat stilini açıkça gözler önüne serdi. Fragman, Sora’nın huzur içerisinde uyanıp gökyüzünde beliren büyük bir tehditten haberler bir şekilde bakışlarla başlıyor. Donald ve Goody de Kingdom Hearts 4 fragmanının en sonunda kısaca gözler önüne serildi.

4

Kingdom Hearts 4 ne zaman sunuluyor?

Kingdom Hearts 4 tanıtım fragmanı, oyunun yayınlanması beklenen platformların yanı sıra, herhangi bir çıkış tarihini veya çıkış dönemini bile sunmuyor. Bu, hayranlara oyunun çıkış tarihinin yakın bir gelecek içerisinde olmayabileceğinin sinyalini verebiliyor çünkü Square Enix oyunun geliştirme aşamasının henüz daha ilk aşamalarında olduğu dile getirildi. Etkinlik esnasında yeni bir Android ve iOS oyunu olan Kingdom Hearts Missing-Link de duyuruldu. Bu, Scala ad Caelum diyarında geçen bir oyun ve oyuncuların “kalpsizlere karşı heyecan verici savaşlara katılmalarına ve yeni, orijinal bir hikaye keşfetmelerine” izin verecek. Oyunun aynı zamanda 2022’nin ilerleyen ayları içerisinde kapalı beta sürecine geçmesi bekleniyor. Kingdom Hearts 4’ün tanıtım fragmanı ile çeşitli detayları görmek mümkündür. 

SAR değeri en yüksek akıllı telefonlar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir