Keskin nişancı türü oyunları seviyorsanız bu listeye mutlaka göz atın. İşte oyun oynarken kendinizi havalı hissedeceğiniz en iyi 10 keskin nişancı oyunu…

Birinci şahıs ya da üçüncü şahıs nişancı olarak piyasaya sunulan keskin nişancı oyunları, 2024’te de popülerliğini koruyor. Yeni oyunların piyasaya sunulmasıyla birlikte seçeneklerin arttığı keskin nişancı oyunlarında en iyilerini derledik

En İyi 10 Keskin Nişancı Oyunu

Keskin nişancı oyunları, oyun severlerin heyecanını ve becerilerini test etmek için popüler bir tercih haline geldi. Bu oyunlar, oyunculara gerçekçi bir nişancı deneyimi sunmanın yanı sıra strateji ve dikkat gerektiren bir oynanış sunar. İşte En İyi 10 Keskin Nişancı Oyunu:

Arma 3

Bohemia Interactive imzalı Arma 3 12 Eylül 2013’te piyasaya çıktı. Uzun yıllardan beri piyasada olmasına rağmen popülerliğini koruyan yeni oyun, oyuncular tasarım imkanı da sunuyor. Haritaların oluşturularak oynanabildiği oyunda online olarak da seçenek mevcut.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Konami, Kojima Productions ortaklığı ile 1 Eylül 2015’te piyasaya sunulan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Metal Gear oyun serisinin devamı niteliğinde. Yapay zekasıyla diğer oyunlara fark atan oyunda keskin nişancı olarak zengin bir cephaneliğiniz olacak.

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Codemasters, Electronic Arts’ın iddialı keskin nişancı oyunu 8 Ekim 2009’da piyasada yer almaya başladı. Bir savaşta yer alacak oyuncuların gerçekçi savaşta hızlı olması ve düşmanlarını bir bir indirmesi gerekiyor.

Sniper Elite 5

Rebellion, 26 Mayıs 2022’de tanıtıldı. Oyun dünyasının yeni oyunlarından birisi olan Rebellion, en iyi keskin nişancı oyunu olmaya aday. Yeni versiyonda seri çok daha iddialı hale gelirken oyuncular ateş ettikten sonra mermiyi takip ederek hedefe isabet ettirmenin heyecanını yaşıyor.

Escape From Tarkov

Listenin ikinci sırasında ise keskin nişancı oyunu olarak Escape From Tarkov var. Battlestate Games tarafından geliştirilen oyun, terk edilmiş bir şehirde iki tarafın savaşını anlatıyor. Nişancı olarak oyunda yer alacak oyuncuların kendini koruması ve düşmanlarını bir bir indirmesi gerekiyor.

Ghost Recon Breakpoing

Ubisoft’un popüler nişancı oyunu, 26 Temmuz 2019’da tanıtılmıştı. Yüksek teknolojili cihazların yer aldığı oyunda özel robotlar, dronlar mevcut.

Kendinizi Havalı Hissedeceğiniz En İyi 10 Keskin Nişancı Oyunu
Kendinizi Havalı Hissedeceğiniz En İyi 10 Keskin Nişancı Oyunu

Hitman 3

IO Interactive ile piyasada yer alan Hitman 3, 20 Ocak 2021’de tanıtıldı. Sadece nişancı olarak değil, suikast ajanı olarak da yer alacağınız oyunda hikaye boyunca dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Insurgency Sandstorm

12 Aralık 2018’de New World Interactive’de piyasaya sunulan Insurgency Sandstorm, yüksek notlarıyla piyasada dikkat çekti. Keskin nişancı olarak her bir detayıyla özel bir çalışma ürünü olan Insurgency Sandstorm, piyasanın en iyilerinden birisi olarak gösteriliyor.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

CI Games, Underdog Studio’dan çıkan Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 4 Haziran 2021’de piyasada yer almaya başladı. Ağır bir oyun olması nedeniyle başlangıçta eleştirilen oyun, buna rağmen akıcı bir hikayeye sahip. Oyunda, gerçek dünyadaki tüm detaylara yer verilmiş. Rüzgar, mesafe gibi tüm detaylara hakim olarak yapacağınız atışlarda hedefi vurmak çok kolay olmayacak.

Squad

14 Aralık 2015’te Offworld Industries, Offworld’un piyasaya sunduğu Squad, savaş alanında takım arkadaşlarınızla birlikte savaşabileceğiniz bir hikayeye sahip.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir