Katlanabilir ve kolaylıkla cebe sığabilen işlevsel telefonlar furyasına bir yenisi de Tecno Mobil’dan geldi. Tecno Mobil, Türkiye’de yaptığı yatırımlarla ve yenilikçi hamleleriyle son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Daha önce güneş ışığında renk değiştirme özelliği ile beğeni toplayan telefonu Tecno CAMON 19 Pro sayesinde 2 adet tasarım ödülü kazanmıştı. Ayrıca Türkiye’de satışa sunacağı ürünleri geçen hafta düzenlediği Metaverse etkinliğinde tanıtmasıyla da dikkatleri üzerine toplayan Tecno Mobil, şimdi ise katlanabilir telefon dünyasına bir yenisini ekleyerek yeni konsepti olan Phantom Vision V’yi tanıttı. Katlandığı zaman sıradan bir katlanır akıllı telefona benzese de bu yeni konsept alışılagelen katlanabilir telefonlardan biraz farklı. Tecno Phantom Vision V; Samsung’un bu alanda yer alan telefonlarından olan Fold ve Flip cihazlarının sahip olduğu katlanabilirlik özelliğinin yanı sıra uzamasıyla dikkat çekmekte.

Alışılmışın Dışında Konsept: Tecno Phantom Vision V

Tecno Phantom Vision V, katlanabilir telefonların katlanmış bir halde olmadığı ve ekran büyüklüğünün yetmediği durumlarda, ekranın uzamasını sağlayarak ekrana sahip. Bununla birlikte 10,1 inç büyüklüğüne çıkarabilme özelliğine sahip. 

Ayrıca yeni konseptte telefon ekranının esnekliğini ve dayanıklılığı arttıran 11 katman bulunmakta. Dayanıklılık açısından da çıkardığı tüm cihazlarda oldukça iddialı olan Tecno Mobil, Tecno Phantom Vision V’nin telefon gövdesinde titanyum malzemesini kullanmış, bu da telefona dayanıklı olmasının yanı sıra sıradan telefonlara oranla ekstra hafiflik sağlamış.

Tecno Phantom Vision V Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Tecno Mobil yetkilileri, Tecno Phantom Vision V’yi satışa sunup sunmayacağına dair henüz bir bilgilendirme yapmadı. Fakat firmanın Türkiye’deki atılımlarını göz önüne alırsak bu modelin yalnızca konsept olarak kalmama ihtimali yüksek gözüküyor. Şıklığı ve kullanışlılığı açısından tablete benzeyen Phantom Vision V, satışa sunulduğu takdirde tablet satışlarında ciddi oranda düşüş sağlaması bekleniyor. Tablet benzerliği ile tablete olan ihtiyacı en aza indirgeyerek kullanıcıya büyük bir avantaj sağlayacak olan bu yeni konsept, umarız ki en yakın zamanda gerçeğe dönüşür.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir