Kasım ayı oyuncular için heyecanlı geçecek. Gelecek günler içerisinde sunulması ve tanıtımının yapılması beklenen pek çok oyun vardır. Söz konusu bu oyunlar daha şimdiden oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor. 

Kasım ayında çıkacak olan oyunlar

Call of Duty Vanguard

2 12

Call of Duty: Vanguard, yıllardır sevilerek oynanan Call of Duty markasının en son oyunu olma özelliğine sahiptir. Oyun ilk görüşte Call of Duty:WWII (2017) ile benzer özelliklere sahip olsa da yeni karakterler ve bir hikaye üzerine kuruludur. Call of Duty serisinde on sekizincisi olan oyun,  5 Kasım tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. 

Just Dance 2022

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisof tarafından geliştirilen Just Dance 2022, dans yeteneklerini kullanarak ritme ayak uyduracağınız bir heyecan verici oyundur. Serinin on üçüncü ana oyunu olarak sunulan Just Dance 2022, 4 Kasım günü piyasada yerini alacak. 

Football Manager 2022

Piyasada yer alan en heyecan verici spor yönetimi olarak sunulan Football Manager’de, doğru oyuncu seçimleri ve taktiksel futbol takımınızı liderliğe taşımaya odaklanın.

Forza Horizon 5

3 13

Playground Games tarafından geliştirilen, Xbox Game Studios tarafından geliştirilen Forza Horizon 5, bir önceki oyunun üzerine koyarak serinin devam niteliğini taşıyor. Forza serisinin on ikinci oyunu olan, Forza Horizon serisinin 5. oyunu olarak sunulan bu heyecan verici oyun, Meksika’nın çöllerinde, şehirlerinde ve ormanlarında geçecek. 9 Kasım’da oyunun sunulması bekleniyor. 

Final Fantasy XIV: Endwalker

Square Enic tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Final Fantasy XIV: Endwalker Final Fantasy ve JRPG hayranlarının heyecanla vakit geçirecekleri bir oyun olacak. FF XIV, serinin bir önceki oyunu Shadowbringers’tan yaklaşık olarak iki sonra yani 23 Kasım günü sunulacak. 

Evil Genius 2: World Domination

4 13

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan Evil Genius 2: World Domination bir önceki oyunun dinamikleri üzerine kurulu olacak. Evil Genius’un (2004) devamı olan oyun 30 Mart 2021’de Windows için kullanıcıların beğenisine sunulacak. Playstatiton ve Xbox için de piyasaya sürülmeye hazırlanan bu heyecan verici oyun 30 Kasım 2021 tarihinde çıkabilir.

Icarus

Icarus, Dean Hall ve RocketWerkz’in ortak yapımı olarak bilim kurgu hayatta kalma deneyimi yaşayabilirsiniz.  Hiç bilmediğiniz bir evrende zorlu koşullara rağmen hayatta kalmaya çalışacaksınız. 

Farming Simulator 2022

5 12

Çiftçilik denildiğinde ilk akla gelen oyun serisi olan Farming Simulator, bu yıl içerisinde yine oldukça iddialı bir şekilde oyuncuların beğenisine sunuluyor. Bu heyecan verici oyun 2 Kasım’da sunulacak.

Beyond a Steel Sky

Charles Cecil tarafından yazılan, Revolution Software tarafından geliştirilen Beyond a Steel Sky, bir siberpunk bilim kurgu macera deneyimi sunar. Oyun 30 Kasım’da oyun severlerin karşısına çıkacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir