Spor dünyasının yenilikçi liglerinden biri olan Karate Combat, BITKRAFT Ventures öncülüğünde 18 milyon dolarlık bir finansman turu gerçekleştirdi. Merkezi olmayan özerk bir organizasyon olarak yapılandırılan ligin yeni uygulamasının lansmanı ve $KARATE tokenını desteklemek için sağlanan finansman, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Karate Combat Nedir?

2018 yılında kurulan Karate Combat, canlı aksiyon dövüş sanatlarını Epic Games’in Unreal Engine tarafından desteklenen CGI ortamlarıyla birleştirerek full-contact sporlar ligidir. Lig, gerçek zamanlı sanal efektleri gerçek hayattaki atletizmle harmanlayarak izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunan canlı yayınları kendi türünde bir ilktir.

Ligde, dünya şampiyonları Rafael Aghayev, Raymond Daniels, Luiz Rocha, Ross Levine gibi yaklaşık 100 dövüşçü bulunmaktadır. Maçların coşku veya heyecanını anlatımlarıyla aktaran ligin baş spikeri olarak UFC Hall of Famer Bas Rutten da kadroda yer almaktadır.

Karate Combat, $KARATE Tokenı İçin 18 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Karate Combat ve $KARATE Tokenı

Karate Combat, merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) olarak yapılandırılmış ilk spor ligidir. $KARATE tokenı sayesinde canlı izleme deneyimi oyunlaştırılacak ve token sahipleri dövüşçüler için oy kullanarak en sevdikleri dövüşçülerin potansiyel ödül havuzlarını artırabilecek. Ayrıca, token sahipleri ligin geleceği üzerinde söz hakkı sahibi olacak.

Yatırım Turunda Kimler Var?

Karate Combat, yatırım turunda BITKRAFT Ventures, Delphi Digital, The Operating Group, Alpha Wave Global, Hashkey, Lattice, M13, Santiago Santos, RooxieXBT ve çeşitli diğer yatırımcıların katılımını sağladı. BITKRAFT Ventures Ortağı Carlos Pereira, ligin taraftarlarla doğrudan ilişkiler kurmak, teşvikleri etkili hale getirmek ve ligin her yönünde söz hakkı sunmak için Web3 araçlarını yenilikçi bir şekilde kullandıklarını vurguladı.

Karate Combat Kurucu Ortağı Robert Bryan, yatırımcı olarak BITKRAFT Ventures’ı kazanmaktan duyduğu heyecanı dile getirerek DAO’nun ligin başarısını artırmaya ve Web3 içinde yeni bir eğlence kategorisi yaratmaya devam edeceğini belirtti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir