Netflix’in merakla beklenen yeni orijinal filmi “Atlas”, 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Filmde, başrolde ünlü oyuncu Jennifer Lopez’in yer aldığına tanık olacağız. Lopez, yapay zeka konseptine derin bir güvensizlikle yaklaşan ve mizantrop bir veri analisti olan Atlas Shepherd karakterini canlandırıyor. Atlas, firari bir robotun peşine düştüğünde, planları beklenmedik bir şekilde tersine dönüyor ve insanlığın geleceğini kurtarmak için yapay zekaya güvenmek zorunda kalıyor.

Atlas dizisinde sayısız ünlü oyuncu görünecek gibi duruyor
Atlas dizisinde sayısız ünlü oyuncu görünecek gibi duruyor

Senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite’in kaleme aldığı “Atlas”, yönetmen koltuğunda Brad Peyton’ın oturduğu heyecan verici bir macerayı izleyiciyle buluşturacak. Filmin kadrosunda Jennifer Lopez’e Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla ve Mark Strong gibi yetenekli oyuncular eşlik ediyor. Netflix, yayın tarihiyle birlikte filmin resmi tanıtım fragmanını da paylaşarak beklentiyi daha da arttırdı. İzleyiciler, “Atlas” ile sürükleyici bir hikâyeye ve etkileyici bir görsel şölene hazırlanabilirler.

Atlas’ın Fragmanı Yayınlandı! Jennifer Lopez’in Performansı Nefes Kesiyor

Netflix’in yeni filmi “Atlas”, yapay zekâya karşı derin bir güvensizlik duyan başarılı misantrop veri analisti Atlas Shepherd’ın (Jennifer Lopez) etrafında dönüyor. Kendisiyle gizemli bir geçmişe sahip firari bir robotu yakalamak için bir göreve katılır. Ancak her şey ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmanın tek şansının ona güvenmek olduğunu fark eder. Bu heyecan dolu macera, seyirciyi sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Başrollerde Jennifer Lopez’in yanı sıra Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla ve Mark Strong gibi yetenekli oyuncular da yer alıyor. Netflix, yayın tarihiyle birlikte filmin resmi tanıtım fragmanını da paylaşarak izleyicilerin heyecanını arttırıyor. İşte bahsi geçen fragman, iyi seyirler:

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir