Ses şirketi olarak son dönemlerdeki etkinliğini artıran JLab, JBuds Air Pro adını verdiği yeni cihazında iki cihazı eş zamanlı olarak destekliyor. Yeni sürüm tanıtımı yaparak bu konuda tüm dikkatleri üzerine çeken şirket, sonraki versiyonlar için iddiasını da arttırdı.

JBuds Air Pro özellikleri neler?

Bugüne kadar uygun fiyatlı farklı ürünleri ile dikkat çeken model, ürünlerindeki özellikleri ve farklılıklarıyla pazarda yer edinmeyi başardı. Şirketin son dönemlerde tanıttığı ve ilgi çeken modellerinden birisi de Go Air Tones olmuştu. Farklı cilt tonlarına uyacak şekilde tasarlanmış yedi Pantone renginde sunulan kulaklık seti, kullanıcıların cilt tonlarına uygun bir cihaza sahip olmasın sağlıyordu. Yeni model JBuds Air Pro ise aynı anda birden fazla cihazı desteklemesiyle yine sektörde dikkat çekmeyi başardı.

Şirket, 60 dolar gibi uygun fiyata yerleşik AAC codec desteği, IP55 sertifikası ve birlikte verilen şarj kutusuyla 36 saate kadar çalma süresi olan 6 mm sürücüleri sunuyor. JLabs’a göre, JBuds Air Pro’nun öne çıkan özelliği Bluetooth’ta sağlanan çok noktalı bağlantı desteği. Yeni özellik, JBuds Air Pro’nun aynı anda iki cihaza bağlanmasını sağlıyor. Bu sayede bilgisayarda müzik dinleyebilirken telefona gelen arama da kolay bir şekilde yanıtlanabiliyor.

AirPods Pro gibi daha pahalı kulaklıklarda dahi bulunmayan özelliği, çok uygun fiyatlar ile sunulan JBuds, diğer şirketleri de bu yönde tetikleyecektir. Zira mevcut teknoloji Bluetooth’un 4.0 sürümü ile birlikte kullanılabilir hale gelmişti. Ancak çoğu şirket bu özelliği kullanmamayı tercih etti. Kablosuz kulaklıklar ile eşsiz bir müzik dinleme deneyimini çoklu cihaza getiren JBuds Air Pro modelleri için satış şu anda Avrupa ülkeleri ile sınırlandırılmış durumda. Ancak bu teknolojinin dikkat çekmesi sonrasında hangi markaların bu yönde adım atacağı merak edilmeye başlandı.

JBuds Air Pro teknik özellikleri

JBuds Air Pro, 9 saat kesintisiz çalma süresi sunarken şarj kutusunda şarj edilmesi halinde toplam 36 saat çalma süresi sunuyor.

Dış ses modlarıyla dış alanlardaki kullanımı güvenli hale getiren cihaz, böylece kullanıcıların herhangi bir endişe yaşamasını da ortadan kaldırıyor.

IP55 derecesi ile korunan modellerde ter ve toza karşı dayanıklı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir