iTunes kullanıcıları için Apple yeni bir güvenlik güncellemesi yayınladı. iTunes 12.13.1 sürümü, güvenlik odaklı önemli iyileştirmeler içeriyor. Apple kullanıcılarının en kısa sürede bu güncellemeyi yapmaları öneriliyor. 

Mart 2023’te son güncellemesini alan iTunes 12.13.1 sürümü güvenliğin yanı sıra yeni cihazlara olan destek konusunda da geliştirmeler içeriyor. Apple’ın sürüm notlarına göre, bu güncelleme her ne kadar yeni özellikler getirmese de güvenlik iyileştirmeleri açısından kullanıcıların en kısa sürede son güncellemeye sahip olması gerekiyor.  

iTunes’in yerini Finder ve TV uygulamaları aldı.iTunes Windows kullanıcıları için halen önemli bir yazılım. Güvenlik güncellemeleriyle desteklenmeye devam ederken güncel sürüme Microsoft Store ya da Apple’ın resmi web sitesinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Adsiz tasarim 4 4
iTunes Yeni Sürüm Güncellemesi Geldi

iTunes Yeni Sürüm Güncellemesi Nasıl Yapılır?

iTunes’un güncel sürümünü Microsoft Store ya da Apple’ın resmi web sitesinden indirerek yükleyebilirsiniz. Güncelleme süreci sırasında bir sorunla karşılaşmamak için bilgisayarınızın internet bağlantısını kontrol ediniz. Son olarak güncelleme tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir