Yılın En Büyük Öğrenci Etkinliklerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü altında düzenlenecek olan 13. İTÜ Sosyal Medya Ödülleri Geri Sayımı Başladı! Türkiye de ilk olarak 2010 yılında BTZ kapsamında düzenlenmeye başlanmış ve geçtiğimiz yıllarda birçok basın organının ve ünlü isimlerinin gündeminde yer aldı.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü Misyonu

1991 yılında kurulan İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü Kuruluşundan bu yana, Türkiye’nin önde gelen üniversite kulüpleri arasında yer almaktadır. Her geçen yıl artan başarı grafiği ile, çeşitli etkinlikler ve organizasyonlar gerçekleştirerek, firmalar ile üniversite öğrencileri arasında köprü vazifesi görmektedir. Kulübün temel hedefi, geleceğin yönetici adaylarını aynı çatı altında bir araya getirerek ortak projelere imza atmak, yaratıcılığı teşvik etmek ve takım çalışmasına yatkınlık özelliklerini geliştirerek üyelerini iş dünyasına hazır hale getirmektir.

13. İTÜ Sosyal Medya Ödülleri’nde Neler Yapılıyor?

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 16 Aralık tarihinde hibrit gerçekleşecek olan Sosyal Medya Ödülleri 16. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin ikinci günü gerçekleşecek. Ünlülerin akın ettiği bu etkinlik İTÜ’lü öğrencilerin oylarıyla sosyal medyanın enlerini belirliyor. Sosyal medyayı en iyi kullanan ünlülere ödüllerinin takdim edileceği bu geceyi kaçırma! Haydi sen de siteye gir vereceğin oyla sosyal medyanın enlerini sen belirle.

Adsiz tasarim 8

Geçtiğimiz yıllarda etkinlikte yer alan ünlüler şu şekildeydi;

Birce Akalay – Pınar Deniz – Kenan Doğulu – Serenay Sarıkaya – Burçin Terzioğlu – Hafsanur Sancaktutan – Mahmut Orhan – Barış Falay – Şeyda Erdoğan – Mine Tugay – Emircan İğrek – Mor ve Ötesi – Melisa Sözen – İlker Kareli – Eda Erdem – Cem Bölükbaşı – Jess Molho – Can Evrenol – Onur Saylak

İTÜ 13. Sosyal Medya Etkinliği Ne Zaman?

Twitter da her yıl Trending Topics listesinde yer almayı başararak büyük ses getiren Sosyal Medya Ödülleri Türkiye’de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında bulunuyor. SMÖ 2023 etkinliği, sosyal medyanın en etkili kullanıcılarına, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlere, ayrıca en başarılı markalara, programlara ve kurumlara ev sahipliği yapacak. Oylama sonuçlarına göre belirlenecek olan ödül sahipleri, 16 Aralık akşamı düzenlenecek törende ödüllerini alacaklar.

13. Sosyal Medya Ödülleri hakkında detaylı bilgi almak için https://sosyalmedyaodulleri.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir