İstanbul Tech Week etkinliği, 2 Kasım’da kapılarını açıyor. Etkinlik, Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek ve 4 Kasım’da sona erecek.

İstanbul’da düzenlenen ve her yıl farklı etkinliklere sahne olan İstanbul Tech Week için 2022 programı belli oldu. Organizasyon ile ilgili yapılan açıklamalarda etkinliğin 2-3-4 Kasım’da Zorlu PSM’de yapılacağı belirtildi.

İstanbul Tech Week’te ana gündem teknoloji olacak

Teknolojideki son gelişmelerin ele alındığı ve iş ile teknoloji dünyasının bir araya geldiği İstanbul Tech Week’te bu yıl da konsept benzer olacak. Yapay zekadan arttırılmış gerçekliğe kadar teknolojideki son yeniliklerin ele alınacağı teknoloji haftasında, farklı iş ortaklıklarına ve bağlantılara da destek sağlanacak.

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan etkinlik, smartcon tarafından gerçekleştirilecek. 2022 programı ile ilgili İstanbul Tech Week kapsamında açıklamalarda bulunan İstanbul Tech Week Yönetim Kurulu Üyesi Başak Tulga Önen, “İstanbul Tech Week, teknoloji ekosisteminin tüm oyuncularını kapsayan bölgesel bir oluşumun hayata geçirilmesini amaçlıyor. Teknoloji odaklı zengin içeriği, yerel ve global konuşmacıları, deneyim etkinlikleriyle dopdolu bir teknoloji haftası sunuyor” dedi.

Programda bu yıl bulut bilişim, fintech, yatırım ve girişimcilik, Web 3.0, sürdürülebilirlik için teknoloji olmak üzere 6 farklı sahne oluşturulacak. Bu sahnelerde ise Aquanow’dan Phil Sham, SIMETRI Research’den Nathan Batchelor, AKQA Group Turkey ve Ogilvy&Grey’den Alemşah Öztürk, Oxford Üniversitesi’nden Jakob Foerster ve Teknosa‘dan Sitare Sezgin gibi pek çok ünlü isimle bir araya gelme imkanı bulacak.

İstanbul Tech Week’e nasıl katılım sağlanacak?

İstanbul Tech Week için resmi internet adresi üzerinden bilet satışı başlamış durumda. Bu konuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başak Tulga Önen, “İş ve teknoloji dünyasının kesişen gündeminde hangi konular yer almalı, yarının dünyasında bizi ne gibi fırsatlar bekliyor gibi soruların yanıtlarını almak isteyenleri Istanbul Tech Week’e bekliyoruz” dedi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir