Akıllı telefon pazarında son dönemde çok farklı tasarıma sahip bir model görmüyoruz. Şirketler çentikli tasarımdan son olarak delikli tasarıma geçiş yapmış ve benzer modelleri piyasaya sürmeye devam ediyorlar. Ancak şimdi ise rakiplerinden bir hayli fark barındıran Nothing Phone adlı bir model karşımıza geliyor. Ünlü bir teknoloji YouTuber’ı tarafından yayınlanan video ile Nothing Phone modelinin sahip olduğu yenilikçi tasarım ve teknik detaylar ortaya çıkmış oluyor. Geçtiğimiz günlerde sadece tanıtım görseli belli olan Nothing Phone’un artık çok daha fazla detayına sahip durumdayız. Yayınlanan video ile beraber Nothing Phone’un ilk görüntüleri ve bazı özellikleri belli oldu.

İlginç tasarımlı Nothing Phone dikkat çekiyor

9

Nothinh Phone sahip olduğu tasarım ve yenilikçi görünüşü ile oldukça heyecan verse de, modelin sunacağı donanım detayları noktasında akıllarda sorular bulunuyor.

Youtuber Marques Brownlee tarafından yayınlanan yeni videoda Nothing Phone’a ilk detaylarıyla göz atıyor. Bu zamana kadar görsel ve kısa videoları ortaya çıkan bu cihazın artık tüm detayları belli durumda. Cihaz sahip olduğu çift kamera tasarımı ve düz metal kenarlara sahip olması ile iPhone 12 ailesine bir hayli benzediğini belirtelim. Ön tarafta günümüzde piyasada yer alan cihazlarda sıklıkla görülen orta büyüklükte çerçeveler bulunuyor. Selfie kamerası ise iPhone cihazların aksine delikli bir tasarım ile karşımıza geliyor.

Tasarımın en önemli noktası şeffaf noktası oluyor. Şeffaf arka kapak ile cam altında tasarım ön plana çıkarken, ışıklara sahip özel bir glif tasarım dikkatleri çekiyor. Oldukça havalı gözüken bu modelin arka ışıklarında bildirimleri göstermek ve ters şarj işlemi ile dolum sürecini göstermek gibi animasyonlara da sahip durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir