Iratus: Lord of the Dead adı ile tanıtımı yapılan ve büyük dikkat çeken oyun, şimdi ücretsiz olarak oynanabilir durumda.

Iratus: Lord of the Dead adıyla 23 Nisan 2020 yılında çıkış yapan oyun, özellikle Steam gibi platformlarda kısa süre içerisinde dikkat çekti. Rol yapma ve strateji türünün harmanlanmış bir versiyonu olarak geliştirilen oyunun, özellikle Türkçe arayüz desteğine sahip olması Türkiye’de daha fazla dikkat çekmesini sağlamıştı. Şu anda normal sürümü 12.60 TL olan ve 20 TL’lik özel paketleri ile oynanabilen oyun tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Açıklamalara göre 5 Ocak tarihine kadar ücretsiz bir şekilde indirilebilecek Iratus: Lord of the Dead için birkaç adımın takip edilmesi yeterli.

Iratus: Lord of the Dead ücretsiz nasıl indirilir?

Oyunu ücretsiz bir şekilde yüklemek isteyenlerin öncelikle gog.com web sitesi üzerinden giriş yaparak oturum açması gerekiyor.

Oturum açıldıktan sonra ise arama bölümüne Iratus: Lord of the Dead isminin yazılması ve ardından sayfada yer alan Go to giveaway bağlantıları üzerinden oyunun indirilmesi yeterli.

Oyun böylece ücretsiz bir şekilde her zaman erişebileceğiniz durumda olacak. Sıra tabanlı, taktiksel rol yapma oyununda kullanıcıların birbirine karşı özel takımı ile üstünlük kurması gerekiyor. Steam gibi platformlarda oyunculardan çok iyi dönüşlerin alınması ve çok olumlu değerlendirmelerin yapılması ise son dönemlerde oyunun dikkat çekmesini sağlamıştı. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir