Söylentiye göre iQOO, 2022’nin başlarında bağımsız bir marka olarak duyurulacak. Hala Vivo’nun bir alt markası olmasına rağmen şirket, yeni ürünler sunmaya ve iki akıllı telefonu piyasaya sürmeye devam edecek. Bunlardan biri bu ay piyasaya sürülecek.

iQOO Neo 5s. Bugün, iQOO Neo 5s ön panel tasarımı ve sistem özelliklerine sahip bir menüyü gösteren yeni cihazın “canlı” bir fotoğrafına sahibiz. Görünüşte akıllı telefonlar, ekrana gömülü bir ön kamera, küçük bir çene ve çevresinde ince bir çerçeve ile günümüzün tipik cihazlarıdır. iQOO Neo5s, Snapdragon 888 yongasını temel alıyor ve 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. 4GB eklemenize izin veren RAM için sanal genişletme teknolojisi mevcut.

Yeni ürünün 6.56 inç full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip OLED ekran, ekran içi parmak izi tarayıcı, 16 megapiksel selfie modülü ve üçlü arka kamera ile donatılacağına dair söylentiler var. 48 megapiksel Sony IMX598 ana modül. iQOO Neo 5s, 4500mAh pil ve 66W hızlı şarj ile donatılmalıdır. Aralık ayındaki ikinci yeni ürün iQOO Neo 5 SE olmalı; Snapdragon 778G çip ve 66W hızlı kablolu şarj sağlayacak.

Şirket Vivo ile çalışıyor

Google Play Console, kod adı V2154A olan Vivo akıllı telefon hakkında bilgiler içerir. Bu cihazın iQOO Neo6 adı altında ticari pazara girmesini bekliyoruz. Cihaz, kavisli kenarlı bir ekrana ve üst kısımda öne bakan bir kamera için ortada bir deliğe sahip olacak. 2400×1080 piksel çözünürlüğe sahip Full HD+ AMOLED panel kullanmaktan bahsediyoruz.

Ekran yenileme hızı 120 Hz’e yükselecek. Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyi temel alacak; sekiz çekirdeği 2,8 GHz’e kadar saat hızıyla birleştiren grafik hızlandırıcı Adreno 660; ve Snapdragon X60 5G modem. RAM – 12 GB; Muhtemelen, farklı miktarlarda RAM’e sahip sürümler satışa çıkacaktır. Akıllı telefon, 48 megapiksel ana Sony IMX598 sensörlü çok modüllü bir ana kameraya sahiptir; ekran alanında parmak izi tarayıcı ve stereo hoparlörler. 3C Sertifikası (Çin Zorunlu Sertifikası), 66W hızlı şarj desteğini gösterir. Google Play Console verileri, işletim sisteminin Android 11 olduğunu gösterir. iQOO Neo6 modelinin resmi tanıtımı önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir