Verizon’un yol yardımı hizmetleri artık Apple iPhone 14 ve iPhone 15 sahiplerine uydu bağlantısı üzerinden sunuluyor. Apple, MacRumors’un fark ettiği bir destek sayfasında, bu özelliğin Verizon SIM kartlı iOS 17.2 (veya üzeri) çalıştıran cihazlarda kullanılabileceğini belirtiyor. Cep telefonu bağlantısının olmadığı yerlerde bile kullanıcılara bu buluş sayesinde büyük destek sağlanıyor.

Verizon yol desteği: iPhone’lar için uydu destekli yardım

Otomotivle ilgili sorun yaşadığınızda, Allstate’s Signature Motor Club tarafından yönetilen Verizon’un yol yardımı programı size yardımcı olabilir. Bu hizmet ister kiralık bir araba kullanıyor olun, ister bir arkadaşınızın aracını kullanıyor olun, mevcuttur. Sunulan hizmetler arasında vinç ile kurtarma, yakıt teslimi, lastik servisi, akü takviyesi ve her yönde 10 mil kadar çekme yer alıyor. Verizon, aboneliksiz müşterilerine sabit fiyatlandırmanın yanı sıra aylık 4,99 ABD doları karşılığında abonelik sağlıyor.

Geçmişte, Apple ve AAA birlikte uydu yol yardımı hizmetlerini tanıtmışlardı. Hücresel bağlantısı olmayan bölgelerde tüketiciler bu hizmet sayesinde yardım alabiliyorlar.

iPhone’un uydu destekli yol yardımında ABD'de yeni bir seçenek!
iPhone’un uydu destekli yol yardımında ABD’de yeni bir seçenek!

Yeni iPhone 14 veya iPhone 15’i satın alıp etkinleştiren müşteriler, Acil SOS işlevinden ve hizmetten iki yıl ücretsiz yararlanma hakkına sahip oluyor. Bununla birlikte, AAA üyesi değilseniz gerekli yol yardımı masraflarını karşılamaktan siz sorumlusunuz. İzole bir yerde sıkışıp kalmanız veya bir AAA üyeliğiniz olmaması durumunda Verizon’un yol yardımı programı başka hizmet olanakları sağlayabilir.

iPhone kullanıcılarına sürüş sırasında daha fazla güvenlik ve destek sağlayan bu buluş, teknoloji ve otomotiv sektörlerinin bağlantı noktasında önemli bir ilerlemeye işaret ediyor. Özellikle uzak veya mobil bağlantı olmayan yerlere seyahat edenler için önemli bir hizmet sunan bu gelişme, kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artırıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir