iPhone’larda GIF Arka Plan Nasıl Yapılır? sorusu birçok iPhone kullanıcısı tarafından merak ediliyor. Akıllı cep telefonunuzun ekran fotoğrafından sık sık sıkılıyorsanız ve değişik içerikleri değerledirmek isterseniz bunun için GIF özelliğinden faydalanın. iOS’un kendi özelliği olan canlı duvar kağıdı seçeneği oldukça tatmin edici olsa da GIF içeriklerinin yerini tutmaz. iPhone cihazlarda GIF seçeneklerini arka plan resmi yapmak oldukça kolaydır. Eğlenceli ve tuh halinizi yansıtan içerikleri değerlendirerek akıllı cep telefonunuzu çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Akıllı cihazınızı kendi tarzınız doğrultusunda özelleştirmek için elinizde bulunan imkanların her birini etkin bir şekilde kullanmaya odaklanın. 

iPhone’da GIF’i Arka Plan Yapmak

iPhone akıllı cep telefonlarda dilediğinizi yapmak için kullanabileceğiniz bir çok yardımcı uygulama vardır. Bunlardan biri de iOS için en iyi GIF uygulaması olan GIPHY’dir. Özel GIF seçeneklerini değerlendireceğiniz, üzerinde çeşitli özelleştirmeler yapabileceğiniz ve birbirinden farklı GIF seçenekleri ile eğleneceğiniz GIPHY sayesinde farklı bir GIF uygulamasına ihtiyaç duymayacaksınız. GIPHY mobil uygulamasını akıllı cihazınıza indirin ve açın. Ardından en beğendiğiniz GIF’İ seçerek üzerinde çeşitli özelleştirmeleri gerçekleştirin. GIF dünyası olarak oldukça geniş bir kapsama alanına sahip olan GIPHY ile eğlenceli anlar yaşamaya hazır olun. Akıllı cep telefonunuz ekranına koymak için GIF arıyorsanız bir kaç adıma dikkat etmeniz gerekiyor. Bunlar;

– iPhone akıllı cep telefonunuzun ekranı dikey olduğu için duvar kağıdının da buna uygun olması gerekiyor. Küçük ya da kırpılmış bir duvar kağıdı istemezseniz akıllı cep telefonunuzun ekranına uygun bir GIF seçeneğini değerlendirin.

– Canlı duvar kağıdı seçenekleri genellikle çoğu zaman sabittir. GIF seçimi yaparken hareketsiz seçimin iyi göründüğü bir yeri seçmelisiniz. 

– GIF içerikleri genellikle düşük görüntü kapasitesine sahiptir. Bu da ekranınızda pek hoş durmayacaktır. Bu durum ile karşı karşıya gelmemek adına uzun bir araştırma yapmanız gerekebilir. Kalitesi yüksek olan bir GIF bulduğunuz taktirde daha kaliteli bir görüntü elde edersiniz.

27 1 2

Eğlenceli GIF’leri Duvar Kağıdı Yapın

GIF içeriklerini akıllı cep telefonunuzun ekranına koymak istediğinizde ‘Tam Ekran’ seçeneğini seçerseniz GIF’i keseri bu sebeple akıllı cihazınızın ekranının tamamını kaplar. ‘Ekrana Sığdır’ seçeneği ise ekrana siyah çubuklar ekler. Bu seçimler arasından dilediğinizi yapmanız mümkündür. Canlı fotoğrafları kamera rulosuna kaydederek daha sonra kolay erişim sağlayabilirsiniz. Seçeneklerin ikisini de deneyerek göz zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. 

Duvar kağıdı ayarlama aşamaları şu şekilde; ‘Ayalarlar, Yeni Duvar Kağıdı Seç bölümüne gidin. “Canlı Fotoğraflar” ve ardından yeni kaydettiğiniz canlı fotoğrafı seçerek GIF’i istediğiniz şekilde telefonunuzun ekranına konumlandırın. Ardından “Ayarla” ya dokunun. Kilit Ekranı, Ana Ekran veya Her İkisi’nde olmasını isteyip istemediğiniz arasından yine seçim yapabilirsiniz. Telefonlar bir kişinin en çok kullandığı kişisel eşyasıdır. Bu sebeple telefonunuzu özelleştirmek için çeşitli seçenekleri denemekten kaçınmayın. Klasik duvar kağıtları kullanmak yerine eğlenceli GIF seçeneklerini değerlendirerek telefonunuzu kendi tarzınıza göre kişiselleştirin. Var olan GIF’ler arasından seçim yapmak yerine aynı zamanda kendi GIF’lerinizi de tasarlayabilirsiniz. iPhone’unuz GIF’ler ile artık eskisinden çok daha eğlenceli ve canlı gözükecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir