Arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim halinde olmak hiç bu kadar önemli olmamıştı. iPhone’unuzla kolayca yüz yüze görüşebilir, birlikte TV izleyebilir ve müzik dinleyebilir, arkadaşlarınızın sizinle paylaştığı içerikleri bulabilir ve en sevdiğiniz anıları geri çağırabilirsiniz. iPhone’da eş zamanlı eylemler nelerdir? Bu yazımızda bunları inceleyeceğiz.

iPhone’da eş zamanlı eylemler

Grup genelinde bir FaceTime araması başlatın

Arkadaşlarınız ve ailenizle yüz yüze görüşmeler yapmak için Grup FaceTime’ı kullanın. Bir grup FaceTime araması başlatmak ve bir kişi eklemek için FaceTime uygulamasında Ekle düğmesi simgesine dokunun. Konuşan kişiyi vurgulamak ve aynı anda birçok kişiye göstermek için ızgara görünümünü kullanın. Ve şimdi, kişinin bir Apple cihazı olmasa bile, FaceTime aramalarına davet etmek için kendi web bağlantılarını kullanabilir.

Birlikte bakın ve dinleyin

TV şovlarınızı, filmlerinizi ve müziğinizi FaceTime aramalarınıza dahil etmek için FaceTime uygulamasında SharePlay’i kullanın. Eşzamanlı oynatma ve paylaşılan kontroller, herkesin aynı şeyleri aynı anda görmesini ve duymasını sağlar. Müzik dinlerken herkes paylaşılan kuyruğa şarkı ekleyebilir. SharePlay’i başlatmak için, FaceTime araması sırasında desteklenen bir video veya müzik uygulamasını açın, ardından herkesle paylaşmak için Oynat’a dokunun.

Sizinle paylaşılan içeriği görüntüleyin

Bir arkadaşınız “Mesajlar” bölümünde sizinle bir şarkı, web sitesi veya fotoğraf paylaştığında, uygulamanın “Sizinle Paylaşılanlar” bölümünde müzik, Safari veya fotoğraf gibi içerikleri kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca, “mesaj” a dönmeden arkadaşlarınıza doğrudan uygulamadan yanıt verebilirsiniz.

iPhone’da Face ID nasıl kapatılır?

Anılarınızı paylaşın

En sevdiğiniz deneyimleri hatırlayın, bir dizi anlamlı fotoğraf toplayın ve bunları fotoğraf uygulamasında müzikle oynatın. Belleğinizi daha kişisel hale getirmek istiyorsanız, lütfen Apple Music’te fon müziği olarak önerilen bir şarkı seçin veya görünümünü değiştirmek için bir bellek kombinasyonu seçin. Ardından anıları birlikte yeniden yaşamak için arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın. Anılarınızı görüntülemek için Fotoğraflar uygulamasını açın ve “Sizin İçin Önerilenler”e dokunun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir