Sony’den gelen yeni bir hamle ile iPhone cihazlara özel hazırlanmış olan Sony Backbone One – Playstation Edition tanıtıldı.

Şirketin satışta bulunan mobil kontrolcüsü Backbone One üzerine kurulu yeni bir PlayStation Edition sürümü iPhone akıllı telefon modelleri ile uyumlu olarak geliyor. iPhone cihazlara odaklı olarak gelen bu kontrolcü, akıllı telefonları portatif bir oyun konsolu haline getirmeyi hedefliyor. Playstation oyunlarını ise PS Remote Play desteği sayesinde oynanabilir kılan bu ürün, normal mobil oyunlarda da kullanılabiliyor. Sony cephesinden mobil oyun pazarına büyük hamleler yaptığını görürken, birçok Playstation oyununu ise mobil platforma getirmek için geliştirmelerini sürdürüyor.

iPhone odaklı Backbone One duyuruldu

123

Yeni sunulan Backbone One Playstation edition birçok ülkede satışta olacak ve yurt dışı fiyatının 100 dolar olacağı ifade ediliyor. Sony sadece bunula kalmayıp, birçok ürün üzerinde çalışmalarını sürdürürken bunlardan birisi de PlayStation VR2 oluyor. Şirket bir süre önce bu modele dair detaylar da verirken, PS VR2 olarak gelmesi beklenen yeni VR gözlüğü 20’den fazla büyük oyuna destek verecek. Başlıca The Walking Dead, Resident Evil Village ve No Man’s Sky gibi yapımlar ile VR gözlüğü göreceğiz. Açıklananlara göre ise VR için özel olarak üretilmeyen 3.parti yapımlara da destek verilecek.

Oyunlarda kullanıcılara 1080P’lik sanal bir ekran getirilecek ve bu ekran ile 24 ile 120 Hz destek ile oyun oynanabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir