iPhone SE 3 modelinde ekran teknolojisi yine LCD olacak. Ancak sızdırılan yeni raporlara göre iPhone SE 3 LCD ile desteklenecek son Apple modeli olacak.

Apple, 2022 yılı itibariyle iPhone SE serisinin 3. versiyonunu tanıtacak. Böylece daha uygun fiyatlı bir iPhone kullanmak isteyenler için yeni teknoloji ve çiplerle desteklenen güçlü bir alternatif piyasaya sunulacak. Yeni modelin tanıtımına uzun bir süre olmasına karşın iPhone SE modeli hakkında yapılan yeni sızıntılarda dikkat çeken bir ayrıntı keşfedildi. Rapora göre LCD teknolojisini yavaş yavaş terk etmeye başlayan Apple, iPhone SE 3 ile birlikte LCD’ye sahip son modelini piyasaya sunacak. Böylece tanıtım tarihi itibariyle Apple için LCD dönemi sona ermiş olacak.

iPhone SE 3 ne zaman tanıtılacak?

Resmi olmasa da kaynaklara göre iPhone SE 3 modelinin tanıtımı önümüzdeki bahar olacak. Bahar aylarında yapılacak tanıtım ile birlikte SE serisinin 3. versiyonu da kullanıma sunulacak.  LCD daha ucuz bir teknoloji olduğundan dolayı sonraki serilerde fiyatlar mevcut SE fiyatlarına göre daha da yükselebilir.

iPhone SE 3 özellikleri neler olacak?

Henüz çok erken olmasına karşın yeni iPhone SE 3 için yapılan paylaşımlarda tasarım anlamında yeni bir değişikliğe gidilecek. iPhone SE 2’ye göre farklı olacak yeni modellerde baz alınacak modelin ise iPhone XR olması bekleniyor. Cihazda işlemcide ise A15 Bionic olması muhtemel. Çinli kaynaklara göre telefonun depolama seçeneklerinde 64, 128 ve 256 GB olmak üzere 3 versiyon sunulacak. Başlangıç fiyatının ise 515 dolar olması bekleniyor. Raporlardaki veriler doğru olursa, iPhone SE 3 piyasadaki en uygun fiyatlı 5G destekli Apple ürünü olacak.

2022’nin bahar dönemine kadar model için çok daha fazla detayın sızdırılması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir