iOS platformlu iPhone cihazlarda kullanabileceğiniz ve işinize yarayacak olan yeni bir uygulama tavsiyesi ile karşınızdayız. iPhone’da müzik düzenlemek, kesmek ve kırpmak gibi işlemleri yapabileceğiniz güzel bir uygulamadan sizlere bahsedeceğiz. iPhone cihazlar birçok aracı ve kısayolu içerisinde bulundursada üçüncü taraf geliştiriciler tarafından geliştirilen ek yardımcı uygulamalar oldukça işe yarar ve hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu noktada AppStore üzerinde bulunan onlarca uygulamalardan bazıları gerçekten kaliteli bir iş ortaya çıkarıyor.

Favori bir şarkınızın belkide bir bölümünü bildirim sesi yada zil sesi yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu noktada şarkıda çeşitli düzenlemelerin yanı sıra kırpma ve kesme işlemlerinide bu uygulama ile yapabileceksiniz. Hokusai Audio Editor isimli bu uygulamaya benzer birçok uygulama AppStore’da bulunsada çoğu ücretli ve ücretsiz olanlarda dahi rahatsız edici birçok reklam bulunmakta. Şimdi Hokusai Audio Editor uygulamasını kullanarak iPhone’da müzik kesme ve kırpma işleminin nasıl yapılacağına bakalım.

iPhone Müzik Düzenleme Kırpma ve Kesme İşlemleri

AppStore üzeriden ücretsiz olarak indirdiğiniz bu uygulama basit ve sade bir arayüzü ile kolay kullanım deneyimi sunuyor. Klasik ses editör çizgilerini barındıran uygulamada tasarım oldukça işlevsel ve kullanıcıların anlayabileceği dilde seçilmiş durumda. Müzik aralarına yakınlaştırma ve uzaklaştırma yaparak müzik bölümünün en doğru anını seçmenize olanak sağlıyor.

Sürükle bırak sistemi ile istediğiniz parçayı düzenleme arayüzüne atabiliyor ve dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu uygulamada rahatsız etmeyecek düzeyde reklamlar bulunuyor. Yeni bir yaptığınız projeyi paylaşmak için sağ üstte bulunan ayarlar simgesine basarak Share Audio seçeneğine basınız. Burada dilerseniz bulut depolama sisteminize gönderebilir, mail ile paylaşabilir yada Apple Message ile bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz. İster iPhone ister iPad cihaz kullanıcıları markette ücretsiz olan Hokusai Audio Editor uygulamasını indirerek dilediği gibi düzenlemeler ve editlemeler yapabilecektir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir