Analist Ming-Chi Kuo’nun paylaştığı tahminlere göre, iPhone 16’da mavi titanyum seçeneği rose titanyuma bırakacak yerini. Bu yeni renk seçeneği farklılık arayanlar için güzel bir seçenek gibi duruyor.

Yeni iPhone Pro serisiyle beraber; siyah, beyaz,gümüş, rose ve doğal titanyum renk seçenekleri sunulacak. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri ise siyah, beyaz, yeşil, pembe ve mavi renk seçenekleri ile sunulacak.

iPhone 16 Serisinde Yeni Titanyum Rengi
iPhone 16 Serisinde Yeni Titanyum Rengi

Daha önceki söylentilerde, mor renk seçeneğinin de iPhone 16 serisinde yer alabileceği duyurulmuştu. Ancak, Ming-Chi Kuo’nun son tahminlerinde mor renkten bahsedetmemesi, bu seçeneğin iptal edilmiş olabileceği ihtimalini düşündürüyor.

iPhone 16 serisinin resmi tanıtımı sonbaharda yapılacak bir etkinlikte gerçekleşecek. Cihazların tasarımının iPhone 15 modellerine benzeyeceği düşünülüyor. Pro modellerin ekran boyutlarında küçük bir artış beklendiği de ihtimaller arasında.

Özellikle dikkat çekecek yeni özelliklerden biri  Capture Button olacak.  Capture Button video ve fotoğraf çekiminde kullanıcısına yardımcı olacak. Kapasitif olacak bu buton, farklı basınç seviyelerine duyarlı olacak. Örneğin, yarım basınçla kamerayı odaklarken, tam basınçla ise fotoğraf çekme imkanı sunulacak.

iPhone 16 serisinde, 15 ve 15 Plus modellerinde diyagonal olan çift kamera modülünün, dikey ‘trafik ışığı’ şekline geçeceği tahmin ediliyor. Bu düzenlemeyle cihazların arka tasarımında belirgin bir değişikliker yaratılacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir