Sektörde sızıntılarıyla adından oldukça söz ettiren Majin Bu, çıkması heyecanla beklenen iPhone 15 serisiyle ilgili ilginç ve büyük açıklamalarda bulundu.

iPhone 15 serisinin kullanıcıların beğenisine 12 Eylül’de çıkması bekleniyor. 2023 yılının en çok beklenen akıllı telefonları arasında iPhone 15 serisi yer alıyor. Çıkacak olan bu modelin ayrıntısı aylar öncesinden sızıntılarla başladı. Modeldeki ayrıntılar  şimdiye kadar birçok detayıyla ortaya çıktı. Bu şekilde şimdiden kullanıcılar için nasıl bir telefonun geldiğini ve nasıl bir performan sağlayacağı konusunda oldukça bilgi sahibi oldular. Kullanıcıların bir diğer merak ettiği konulardan birisi de kaç model olacağı ve yeni çıkan ürünün nasıl isimlendirileceği olarak karşımıza çıktı.Kısa süre önce tam da bu merak edilenler ışığında gelişmeler yaşandı. 

iPhone 15'in tanıtım ve satış tarihi belli oldu

iPhone 15 serisi kaç model olacak?

Sektörde sızıntılarıyla adından sıkça söz ettiren Majin Bu, çıkışı yakınlaşan iPhone 15 serisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Ortaya çıkmış olan söylentilerle, yeni seriye Ultra’nın modelinin içerisine dahil olacağı ve Pro Max modelinin ise bu seride olmayacağı yönündeydi. Fakat analiste göre yapmış olduğu açıklamasında iPhone 15 Ultra herhangi bir telefonun yerine gelmiyor, onun yerine iPhone 15 direkt olarak seriye beşinci model olarak eklemesi yapılıyor.

Majin Bu’nun iddialarda bulunmuş olduğu açıklamalarda gerçeklik payı varsa, 12 Eylül’deki çıkışı olacak akıllı telefonların etkinlikte iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max ve 15 Ultra olarak vitrine çıkması bekleniyor. Pro Max modelinin 6 GB RAM’a sahip ve 1 TB’a kadar depolama sunması beklentiler arasında yer alırken, Ultra’nın ise 8 GB RAM’a sahip olması  ve 2 TB’a kadar depolama sunacağı söyleniyor.

Bugüne dek serinin en güçlü akıllı telefonu olarak görülen Pro Max’e göre Ultra’nın depolama ve RAM gibi konularda daha iyi olacağı görülüyor. Ayrıca bunun yanı sıra kamera özelliklerinin de Pro modellerinden çok daha yüksek olacağı iddialar arasında yer alıyor. Son olarak fiyat konusunda ise yeni çıkan modelin Pro Max’ten 100 dolar daha pahalı olarak piyasaya çıkacağı söyleniyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir