Apple’ın iPhone 15 serisinin isimlendirmesini önemli ölçüde değiştireceği iddia ediliyor. İşte merak edilen tüm detaylar;

Gelecek yılki iPhone modellerinde, Apple’ın adlandırma alışkanlıkları değişebilir. Bloomberg muhabiri Mark Gurman’a göre şirket, iPhone 15 Pro Max’i değil, iPhone 15 Ultra’yı 2023’ün en büyük ve en pahalı cihazı olarak adlandırabilir.

Bu değişikliğin, Apple’ın 2019’da iPhone 12’yi piyasaya sürmesinden bu yana iPhone’un en önemli tasarım yeniliğine özgü olacağı bildiriliyor. Gurman, iPhone 15’in USB-C dahil olmak üzere “büyük değişikliklere” sahip olmasını bekliyor.

iPhone 15 Ultra, USB-C ile gelebilir

Apple’ın akıllı telefonları yıllar içinde birkaç kez yeniden markalaştı. İPhone’un ilk günlerinde, şirket iki yılda bir büyük yenilikler çıkardığı için yinelemeli modelde bir “S” vardı. 2019’dan beri şirket, son teknoloji telefonlarını pazarlamak için “Pro” ve “Pro Max” tanımlarını kullanıyor ve marka yeniden canlandı. Artık Ultra modelleri içeren Apple Watch serisi ile Pro Max’i Ultra ile değiştirmek çok mantıklı.

iPhone 15 söylenti değirmeni şimdiden bazı ilginç tahminler üretmeye başladı. Gurman daha önce Apple’ın Avrupa Birliği’nin kararından önce iPhone’ları USB-C ile test ettiğini ve 2024’ten sonra üretilen tüm yeni akıllı telefonlarda USB-C kullanmayı planladığını söyledi. Ekran analisti Ross Young kısa süre önce tüm iPhone 15 serisinin Dynamic’i içereceğini söyledi. da.

Şimdilik iPhone 15 söylentileri bu kadar. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir