iPhone 14 ile ilgili olarak sızıntılar ve söylentiler her geçen gün artmaya devam ediyor. Bloomberg’ten Mark Gurman söz konusu bu cihazın standart ve Pro modeli arasındaki farklara ışık tutuyor. Daha da önce Apple ile ilgili olarak iddiaları ve sızıntılarıyla adından söz ettiren Bloomberg çalışanı Mark Gurman, iPhone 14 serisi modellerle ilgili olarak bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre önceli iPhone akıllı cihazlara göre iPhone 14’de standart ve Prı modeller arasında belirgin farklar bulunacak. 

iPhone 14’ün geçtiğimiz günler içerisinde sızdırıldığı dile getirilmişti. Hala resmi olarak sunulan bir görsel olmasa da telefon ile ilgili olarak takipçilere fikir vermesi açısından oldukça önemli görüntülerdir. Bugün ise Bloomberg’ten Mark Gurman’ın iddiaları telefonla ilgili aydınlanmamış bazı bilgiler olduğunu gösteriyor. Mark Gurman, iPhone 14 Pro’nun standart modelde yer almayacak işlemci ve kamera ile geleceği de dile getiriliyor. Daha önce de söz edilen 48MP’lik geniş açılı iPhone 14 kamerasının sadece Pro’ya özgü olacağını dile getiriyor. Söz konusu bu iddiaya göre standart iPhone 14 tıpkı 13’te olduğu gibi 12MP’lık kameraya sahip olacak.

6 10

Standart iPhone 14’ün işlemcisi iPhone 13’le aynı olacak

Daha da sıradışı bilgi ise cihazın işlemci kısmıdır. Gurman, iPhone 14’ün standart modelinin iPhone 13’teki A15 işlemcisine sahip olacağı dile getiriliyor. iPhone 14 ise yeni A16 işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Gurman ek olarak iPhone 14 Max’ten de söz etti. Pro’nun Max modelinde olduğu üzere standart telefonun da Max modeli olacak ve aynı zamanda 6.7 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunacak. Bu bağlamda ise hala Apple tarafından da resmi açıklama yapılmadı. Son birkaç aydır ise yeni seri ile ilgili olarak pek çok söylenti ortaya atıldı ve bunlardan biri de Pro’nun kullanacağı ekran paneliyle ilgiliydi.

Xiaomi Civi 1S kendi şarj cihazından daha hafif

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir