Teknoloji devi Apple tarafından 13 Eylül tarihinde yüksek bir ihtimalle tanıtılması beklenilen iPhone 14 ailesi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin bu yeni model serisi için bazı tasarım detayları ortaya çıktı. Öyle ki iPhone 14 Pro Max modelinin teknik çizimleri belli olmuş oldu. Bir süredir teknik özellikleri sızdırılmaya devam eden iPhone 14 serisi için önemli tasarım detayları ortaya çıktı. iPhone 14 Pro Max cihazına ait olduğu iddia edilen teknik çizimler gün yüzüne çıktı. Sızdırılan bu görsellere göre önceki günlerde sızdırılan iPhone 14 tasarımı ile benzerlik gösterdiğini belirtelim.

iPhone 14 tasarımı belli olmaya başladı

50

Apple’ın yeni nesil iPhone 14 ailesinin iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olarak dörtlü bir model serisine sahip olması bekleniyor. ARM tabanlı dizüstü bilgisayar modellerinde yoğunlaşan Apple’ın A16 işlemci performansı noktasında nasıl bir sonuç sergileyeceği oldukça merak ediliyor. Ortaya çıkan bir başka detay olan iPhone 14 serisinin sahip olacağı kamera yetenekleri oluyor. Öyle ki yeni modelde otomatik odaklama özellikli bir lens kullanılması bekleniyor. Yüzde 57 daha büyük bir lens ile geleceği belirtilen iPhone 14 serisinin ayrıca 8K video kayıt etme özelliğine sahip yeni bir 48 MP değerinde kamera ile gelmesi bekleniyor.

iPhone 14 modellerinin ekran üst bölümünde bitişik çentik tasarımı yerine Samsung benzeri delikli bir tasarıma geçiş yapılması da bekleniyor. Ortaya çıkan görsellere göre ise Apple’ın iPhone 14 ailesinde LİDAR sensör kullanmayacağı gözüküyor. Tedarik problemleri ve artan çip maliyetlerinden ötürü iPhone 13 ailesinden 100 dolar daha yüksek bir fiyat etiketi ile yeni iPhone 14 ailesini pazarda göreceğiz. 13 Eylül tarihinde iPhone 14 ailesinin tüm özelliklerini göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir