Her yılın Eylül ayında karşımıza çıkan yeni iPhone ailesine yönelik detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Şimdi ise serinin en yeni ve beklenen akıllı telefon modeli olan iPhone 14 için önemli bazı detaylar karşımıza geliyor. Son nesil iPhone 13 model serisine göre çok fazla değişiklik sunmaması beklenen bu modele dair bazı detaylar şimdiden belli olmaya başladı. Özellikle Apple kullanıcılarının büyük bir heyecanla beklemiş oldukları iPhone 14 bazı yeniliklere sahip olacak. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu düşünülen, yeni nesil iPhone, Eylül ayında resmen karşımızda olacak. Gelin şimdi üretim sürecine dair ortaya çıkan detaylar neler göz atalım.

iPhone 14 ekranları test sürecine girdi

7

Gelen bazı bilgilere göre şirketin iPhone 12 serisinden beri sunmuş olduğu Mini model serisini iPhone 14 ile görmeyeceğiz. Bu durumla beraber düz iPhone 14 modeline ek olarak iPhone 14 Max modelini görebiliriz. Bu noktada Pro serisine geçiş yapmadan, iPhone 14 için daha büyük ekranlı iPhone 14 Max cihazı karşımıza çıkabilir. Özellikle daha büyük ekranlı deneyim seven kullanıcılar için bu modelin oldukça tercih edilebilir olacağını belirtelim. The Elec raporlarına göre Apple’ın iPhone 14 serisinde kullanılacak olan OLED ekranlarının seri üretim testlerine başlandığı ifade ediliyor.

Seri üretimden önceki son aşamada testler başarılı bir şekilde gerçekleşir ise seri üretime geçilmiş olunacak. iPhone 14 Pro modellerinde önceki cihazlardan farklı olarak daha yeni bir çentik tasarımına gidilmesi de bekleniyor. Üretimlerini BOE tarafından yapılacak olan yeni OLED ekranların nasıl bir kalite ve performans sunacağı ise merakla bekleniyor. BOE bu noktada LG ve Samsung’un birkaç hafta gerisinde olduğu gözükse de, cihazların Eylül ayında çıkmasına rağmen hala seri üretime başlanmamış olması dikkatleri çekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir