iPhone 13’ün tanıtılmasının üzerinden yaklaşık olarak 1 ay geçti ve stoklarda ön sipariş ile tükendi. Teslimat ile ilgili son durum ise haberimizde.

Apple 14 Ekim’de iPhone 13 serisinin tanıtımını gerçekleşti. 1 Ekim tarihinde cihazlar dünya genelinde ön siparişe açıldı. Aradan geçen 10 gün içerisinde ilk sipariş veren kişiler telefonlarını eline aldı ancak bugün sipariş vermek isteyenler için küçük bir gecikme yaşanabilir. 

iPhone 13 teslimatlarındaki gelişmeler

1 Ekim gününden itibaren pek çok satıcı gece 02:00’a kadar teslimat seçeneği sunsa da stokların tükenmesinin önüne geçilmedi. Bugünlerde ise iPhone 13 serisinden birine sahip olmak isteyen kullanıcılar en erken ihtimalle 26 Ekim gününe kadar beklemek durumunda kalacak. Giriş seviyesinden başlamak gerekirse, eğer iPhone 13 mini modellerini Apple’ın internet sitesi üzerinden ön sipariş olarak satın almak istiyor ve İstanbul’da ikamet ediyorsanız da bugünlerde haliyle 26 Ekim-4 Kasım arasında cihazınızı elinize almak mümkün olacak. iPhone 13 teslimatlarına bakıldığında ise durum biraz daha düşündürücü olarak gözüküyor. Yine Apple’ın internet sitesi üzerinden iPhone 13 modelini almak istediğiniz taktirde İstanbul’a 4-14 Kasım arasında teslim almak mümkün olabilir. 

7 3

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max teslimat tarihlerinde ise iki model arasında da bir farklılık yoktur. Apple, internet sitesi üzerinden ön sipariş verirseniz yine İstanbul’a 11-18 tarihleri arasında siparişiniz teslim edilecektir. 1 Ekim gününden önce ve sonra ön sipariş vermiş olan kullanıcılardan bazıları da tahmini olarak teslim tarihinin gecikmesinden dolayı mağdur edildiklerini çeşitli platformlar üzerinden yansıtıyor. Çin’deki elektrik ve su sıkıntısı ne zaman ve nasıl çözülür bilinmezken, iPhone üretim ve teslimatlar ile ilgili de düzeltilme yapılmaması tüketicilere olumsuz yansımaya devam ediyor. Konu ile ilgili yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir