Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, geçtiğimiz aylar içerisinde iPhone 13 Pro / Pro Max sahipleri arasında bir makro fotoğraf yarışması gerçekleştirmişti. iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max modelleri, hatırlatmak gerekirse Apple’ın ultra geniş açı kamera üzerinden makro fotoğraf çekme özelliğine sahip ilk telefonları konumunda yer alıyor. 

Söz konusu bu telefonlar özelinde bir “Shot on iPhone Macro Challenge” fotoğraf yarışması gerçekleştiren Apple, kullanıcılardan çektikleri makro fotoğrafları paylaşmasını istemişti ve bu paylaşım süreci tam olarak ise 16 Şubat tarihinde bitmişti. Bugün içerisinde sonuçları açıklanan yarışmanın kazananları resmi olarak belirtildi. Anand Varma, Apeksha Maker, Peter McKinnon, Paddy Chao, Yik Keat Lee, Arem Duplessis, Billy Sorrentino, Della Huff, Kaiann Drance ve Pamela Chen gibi isimlerin jüri olarak görev yaptığı yarışma içerisinde, gerçekten de dikkat çekici fotoğraflara ödüller verildi. 

18 1

Apple’ın resmi hesaplarında ve reklamlarında kullanılacak olan makro fotoğraflar, hiç de sürpriz olmadığı şekilde daha çok doğal objelere odaklanıyor. Bu fotoğrafları çeken kişilere kullanım telifi özelinde ödemelerin yapılacağı dile getirildi. Apple ve jüri üyeleri tarafından seçilen tüm fotoğraflar, ödüllerini almaya hazır. 

Apple, iPhone 13 Pro ailesinin dikkat çeken makro özelliğini şu şekilde açıklıyor; “Yeniden tasarlanan lensi ve güçlü otomatik netleme sistemi sayesinde yeni Ultra Geniş kamera süjenize 2 cm uzaktan odaklanabiliyor. Bu sayede en küçük ayrıntıların bile büyüleyici görünmesini sağlıyor. Bir yaprağı soyut sanata dönüştürün. Bir tırtılın tüylerini çekin. Bir çiy damlasını kocaman gösterin. Küçük şeylerin güzelliğini keşfedin.” 

Nubia bu sefer daha iddialı! RedMagic 7 Pro tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir