8 Mart tarihinde tanıtımı yapılan iPad Air M1 Türkiye’de satışa çıktı. Yeni renkleriyle göz dolduran ve çok daha iyi bir performans sunabilecek olan iPad Air M1, Türkiye satış fiyatlarıyla bütçeleri biraz zorlayabilir.

iPad Air M1 Türkiye fiyatları ne kadar?

Yapılan tanıtımlarda tüm ayrıntılarıyla açıklanan iPad Air M1 için Türkiye satış fiyatları merak ediliyordu. Satış dönemine geçilmesi ile birlikte ürünün satış fiyatları da netlik kazandı. Sadece Wi-Fi sürümünü satın almak isteyenler için fiyatlar 10.699 lira olurken, WiFi’nin yanı sıra Cellular desteğini de isteyenlerin 13.299 lira ödemesi gerekiyor. Satın alma sırasında 64 GB ya da 256 GB gibi depolama alanı seçiminin de yapılması gerekli. Renk konusunda daha fazla seçeneğin sunulması ile dikkat çeken iPad Air M1’de renkler ise şöyle; uzay grisi, yıldız ışığı, pembe, mor ve mavi.

iPad Air M1 aksesuarları konusunda ise kullanıcılar için en önemli avantajlardan birisi iPad Air ile uyumluluğunun olması. Buna ek olarak Apple Pencil 2. Nesil 1779 lira, yeni Magic Keyboard 4769 liradan satışa sunuluyor. Resmi açıklamalara göre eğitim alanında çalışan ya da öğrenci olanlar için fiyatlarda indirim yapılacak. İndirimler sonrasında ise yeni ürünleri almak isteyenler için tarifeler şöyle;

  • iPad Air 9.896,58 TL
  • 2. nesil Apple Pencil 1.601,11 TL
  • Smart Keyboard Folio 2.501,09 TL 
  • Magic Keyboard 4.482,87 TL

İddialı sözler ile tanıtılmıştı

Yeni modelin tanıtımında Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak iddialı sözler söyleyerek dikkat çekmişi. Bu nedenle satışa çıkan model için beklentiler de yükseldi. Lansmanda Joswiak tarafından yeni ürün hakkında “Ayrıntılı notlar alan üniversite öğrencilerinden son projesi üzerinde çalışan içerik üreticilere veya grafiklerin yoğun olarak kullanıldığı oyunlara meraklı oyun severlere kadar tüm kullanıcılar, olağanüstü performansı ve bu kadar taşınabilir bir tasarımda sunduğu çok yönlülük nedeniyle iPad Air’i çok seviyor. Çığır açıcı M1 çip, Ana Sahne özellikli Ultra Geniş ön kamera ve ultra hızlı 5G özellikleriyle iPad Air şimdi her zamankinden daha da güçlü, daha yetenekli ve kesinlikle daha eğlenceli.” denilmişti.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir